POZIV: Svim laburistima, simpatizerima i svim koji hoće pomoći!

Kada smo na Osnivačkom saboru stranke donijeli program Stranke rekli smo da program nije detaljan, da pruža tek mogućnosti ostvarenja političkih stavova radi kojih smo se okupili i da ćemo ga detaljizirati i upotpuniti kako se kadrovski ekipiramo i kako isprofiliramo stavove na političkom tržištu.

Predsjedništvo Stranke zaključilo je da je došlo vrijeme da ozbiljno poradimo na detaljiziranju programa i da se okupimo prema kompetencijama i sklonostima u radne skupine (nazvat ćemo ih interesnim skupinama, odborima, grupama, kako vam drago) koje bi se bavile pojedinim područjima društvenog života, politike, svega onog što nas zanima. Pa bi se organizirale, na primjer, radne skupine za zdravstvo, školstvo (osnovno i srednje, visoko), pravosuđe, poljoprivredu, turizam i sve za što imamo dovoljno zainteresiranih ljudi.

Da bismo znali tko što zna i želi raditi upućujemo ovaj

POZIV

članovima Stranke i simpatizerima da se sa svojim podacima (ime i prezime, područje interesa, kontakt telefon i e-mail) jave pomoću OVOG OBRASCA.

Nakon formiranja skupina Predsjedništvo stranke zadužit će jednu osobu iz skupine da okupi ljude, formalizira skupinu i pozove i vanstranačke osobe koje bi mogle pomoći u radu da nam se pridruže.

Predsjedništvo smatra da je ovo najbolji način djelovanja stranke na raznim područjima, te da na taj način možemo doći do vrijednih mišljenja i stavova, kako za javne istupe tako i za izgradnju detaljnog programa djelovanja Stranke.

Vašim sposobnostima, znanjem i voljom pomognite boljem funkcioniranju Stranke.

Potpredsjednik Hrvatskih laburista – Stranke rada
Nikola Vuljanić

| Broj posjeta: 2.056 |

1 komentar u "POZIV: Svim laburistima, simpatizerima i svim koji hoće pomoći!"

  1. Radne skupine po svom nazivu i području djelovanja moraju biti kompatibilne postojećim ministarstvima. “Radna skupina” ekvivalent je nekom ministarstvu, a cijeli projekt može nositi naziv “vlada u sjeni”.

Imate li komentar?