Prvo okupljanje hrvatskih Laburista u Istri

Gračišće – Desetak članova Hrvatskih laburista – Stranke rada iz Istre, nakon prve prezentacije stranke i održane konferencije za novinare u Pazinu 20. svibnja, okupilo se istog dana u popodnevnim satima u malom istarskom gradiću pored Pazina – Gračišću, gdje su se upoznali s idejnim začetnikom, osnivačem i predsjednikom Hrvatskih laburista – Stranke Rada, Dragutinom Lesarom, inače nezavisnim saborskim zastupnikom.

Okupljanje u Istri

U obiteljskom ozračju konobe „Poli Maria“, članovi Hrvatskih Laburista – Stranke rada iz Istre, u Gračišću razgovarali su s predsjednikom Lesarom o daljnjim aktivnostima na proširenju članstva te o potrebi osnivanja što većeg broja podružnica stranke u svim općinama u Istri s posebnim naglaskom osnivanja podružnice u gradu Puli, nesuđenom glavnom gradu Istarske županije s najvećim brojem stanovnika.

Nakon obilja informacija te daljnjih smjernica o budućem radu članstva i novih povjerenika u istarskim podružnicama Hrvatskih laburista – Stranke rada, okupljeni članovi iskoristili su druženje s predsjednikom Dragutinom Lesarom, i za, uzmimo, povijesnu fotografiju prvog okupljanja Hrvatskih laburista – Stranke rada u Istarskoj županiji.

napomena NAPOMENA: želite da i vijest iz vašeg ogranka ili podružnice bude objavljena na ovim stranicama? Pošaljite nam vijest! Kliknite ovdje!

| Broj posjeta: 1.622 |

Želite li komentirati? Objava: "Prvo okupljanje hrvatskih Laburista u Istri"

Imate li komentar?