Poziv na konferenciju za medije u vezi donatorske kampanje

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na konferenciju za medije povodom predstavljanja donacijske kampanje Hrvatskih laburista – Stranke rada koja će se održati u utorak, 20. rujna 2011. s početkom u 11 sati na laburističkom štandu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu (u slučaju kiše pomičemo se na Harmicu).

Na konferenciji za novinare obratit će Vam se Dragutin Lesar, predsjednik Stranke i Branko Vukšić, potpredsjednik Stranke.

Mi, Hrvatski laburisti 2011. godine po prvi puta izlazimo na izbore za zastupnike u Hrvatskom Saboru. Tijekom kampanje želimo se predstaviti građanima putem televizije, radija, interneta i plakatnih mjesta. Zato smo odlučili organizirati donacijsku kampanju s kojom želimo prikupiti sredstva kako bi mogli ravnopravno sudjelovati u kampanji. Naša stranka nema torbara i crnih fondova, zato se za pomoć obraćamo našim biračima i simpatizerima.

Na konferenciji za novinare ćemo Vam predstaviti donacijski model prikupljanja sredstava za kampanju koji će biti po PRVI PUTA IZVEDEN U HRVATSKOJ, NA ORIGINALAN, JAVAN I TRANSPARENTAN NAČIN.

Veselimo se Vašem odazivu!

Napomena: u isto se vrijeme održavaju konferencije za medije operativnih stožera Hrvatskih laburista u sjedištima svih izbornih jedinica, o čemu su pozive dobile lokalne redakcije.

| Broj posjeta: 1.369 |

Želite li komentirati? Objava: "Poziv na konferenciju za medije u vezi donatorske kampanje"

Imate li komentar?