Jedini sastanak s premijerkom na koji ćemo se odazvati jest onaj na kojemu će se utvrditi datum prijevremenih izbora

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor uputila je poziv predsjednicima parlamentarnih stranaka na sastanak koji bi se trebao održati u četvrtak, 10. ožujka, a na kojemu će se raspravljati o temi „završetak pregovora o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj Uniji“.

Predsjednik Hrvatskih laburista – Stranke rada Dragutin Lesar tom se pozivu neće odazvati.

Podsjećamo kako smo premijerki nedavno dostavili 61738 pisama koja su potpisali građani Hrvatske tražeći ostavku premijerke i cijele njezine vlade, a na koje premijerka nije reagirala. Na zahtjevu za njezinom ostavkom stojimo i dalje.

Jedini poziv na koji bismo se eventualno mogli odazvati jest poziv premijerke na sastanak radi utvrđivanja što hitnijeg datuma izvanrednih parlamentarnih izbora.

| Broj posjeta: 1.107 |

1 komentar u "Jedini sastanak s premijerkom na koji ćemo se odazvati jest onaj na kojemu će se utvrditi datum prijevremenih izbora"

  1. NAZALOST IZBORI CE SE ODRZATI PO PRAVILU POSTOJECEG “SEKOSOVOG” IZBORNOG ZAKONA GDJE CE SE OPET POJAVITI HDZ ZATO JER 11 IZBORNA JEDINICA ZA DIJASPORU POGODUJE NJIMA I HERCEGOVCIMA?! POBRINITE SE VI U DOMOVINI DA TO NEBUDE TAKO PA PREDSTAVITE VASE KANDIDATE NA TOJ LISTI !!! ISTO TAKO U VEZI EU POKRENITE PETICIJE ZA GRADJANE DA SE ISPITA KOLIKO CE IH BITI PROTIV ZA I PROTIV CLANSTVA. LIJEPI POZDRAV.
    VJEKOSLAV SMRKULJ, BRUXELLES

Imate li komentar?