Poziv članovima i simpatizerima

Zbog zakonskih odredbi ali i volje vladajuće koalicije u Hrvatskoj ćemo ove godine tri puta izlaziti na izbore: 14. travnja birat će se članovi u Europski parlament iz Republike Hrvatske, 19. svibnja održat će se izbori za načelnike općina, gradonačelnike i župane te za članove općinskih i gradskih vijeća i županijskih skupština, a 2. lipnja drugi krug izbora u općinama, gradovima i županijama gdje ni jedan kandidat u prvom krugu ne uspije dobiti natpolovičnu većinu.

Hrvatski laburisti na izbore za EU parlament izlaze samostalno, sa svojom listom kandidata.
Link >> Imena, životopisi i fotografije kandidata za EU parlament

Na lokalnim izborima imamo 8 kandidata za župane, 22 kandidata za gradonačelnike, 13 kandidata za načelnike općina i jednu kandidatkinju za zamjenicu župana iz redova nacionalnih manjina.
Link >> Kandidati Hrvatskih laburista – Stranke rada za izbor općinskih načelnika, gradonačelnika, župana i gradonačelnika Grada Zagreba (i njihovih zamjenika)

Za izbor predstavničkih tijela imamo 19 lista za izbor županijskih skupština, listu za skupštinu Grada Zagreba, 79 lista za izbor gradskih vijeća i 54 lista za izbor općinskih vijeća.
Link >> Nositelji kandidacijskih lista Hrvatskih laburista – Stranke rada za izbor članova predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave

Kao i na parlamentarnim izborima 2011. naše će kampanje financijski biti skromne ali bogate sadržajem i aktivnostima. No neke troškove kampanje naprosto nije moguće izbjeći.

Pozivam sve članove i simpatizere Hrvatskih laburista da u skladu s financijskim mogućnostima svojim donacijama pomognu u provođenju promocije Stranke, kandidata i listi.

Svaki donator ima mogućnost odabira vrste donacije: za redovnu aktivnost Stranke, za financiranje promidžbe za EU izbore ili financiranje promidžbe za lokalne izbore.

Zbog strogih zakonskih uvjeta ali i naše želje da sve donacije i izvještaji o troškovima kampanji budu transparentni i javni, molim sve potencijalne donatore da slijede upute za donacije jer svaka vrsta donacije ide na poseban žiro račun.

Donacije

Svim dosadašnjim i budućim donatorima upućujem zahvalnost u ime svih članova Stranke.

Dragutin Lesar, predsjednik

| Broj posjeta: 1.378 |

Želite li komentirati? Objava: "Poziv članovima i simpatizerima"

Imate li komentar?