Odgovor predsjednika podružnice Međimurske županije bivšoj predsjednici ogranka Šenkovec

Ono što me najviše zaboljelo je nepravda i nepoštenje unutar stranke” – pokušava gospođa Nevenka Zdolec što više blata baciti na Hrvatske laburiste. Zbog čega? Zato što su Laburisti demokratska stranka. Donosimo odgovor predsjednika podružnice Međimurske županije, Rajka Bulata.

Naime, jedina smo stranka u kojoj središnjica nije krojila izborne liste. Kandidate su i predlagali a potom i birali ili članovi ogranka ili podružnica. I gospođa nevenka Zdolec je bila jedna od osam kandidata ne – kako ona kaže (pokazujući da ne poznaje ustroj stranke) – podružnice Čakovec nego podružnice Međimurske županije te se o njenoj kandidaturi za listu, kao i za kandidature preostalih sedam laburista, odlučivalo tajnim glasovanjem. Da su je kojim slučajem delegati skupštine podružnice izabrali, gđa. Zdolec ne bi radila sav ovaj kraval. Ne bi nas optuživala za valjanje u blatu, koje u izobilju proizvodi upravo ona.

Od 56 delegata skupštini su se odazvala čak 54, a od ta 54 delegata N. Zdolec je dobila najmanje glasova. Ispala je iz igre u demokratskoj utakmici s čijim se rezultatima nije mogla pomiriti. Zato se priključila skupini otpadnika ne bi li naudila stranci u koju se još do jučer zaklinjala. Kao što se, uostalom, zaklinjala i u stranke koje je prije Laburista napustila. Nije, dakle, N. Zdolec naivka kakvom se pokušava javnosti predstaviti već iskusna prebjegarka u potrazi za pozicijom. Kada je u Laburistima nije dobila, posegla je za obmanama. Krivi su oni koji je nisu izabrali. Sada joj ne paše čak ni tajno glasovanje, sud velike većine… Zato huči u malenome zboru ne bi li učinila štogod štete Laburistima. Čini to, naravno, iz sebičnih, osobnih razloga a ne općega dobra.

Borba za opće dobro je i dalje najveća vrlina Hrvatskih laburista koju prepoznaje sve veći broj građana. Da nije tako, ne bi smo za kratko vrijeme postali treća stranka u Hrvatskoj. U takvoj stranci lovci na pozicije i fotelje brzo ispadaju iz igre. Gospođo Zdolec, sretno vam u pronalaženju (još jedne) nove stranke. Požurite, trgovina – u kojoj se i pljuckanje dobro honorira – je počela.

Rajko Bulat,
predsjednik podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada Međimurske županije

| Broj posjeta: 1.677 |

3 komentara u "Odgovor predsjednika podružnice Međimurske županije bivšoj predsjednici ogranka Šenkovec"

  1. mislim da tu nešto ne štima. Ako je 49 članova ogranka Šenkovec dalo podršku gđi. Zdolec onda g. Bulat nešto taji i ne govori istinu. Bolje mu je da se makne iz politike jer će ga Lesar tak i tak ubrzo ispljunuti

  2. Sasvim korektan odgovor gospođi.I bolje je da se karijeristi i slični što prije pokažu pa makar i na takav degutantan način.Takvi se ne mogu zvati laburistima jer valjda još ne shvačaju načela i principe rada stranke.

    međimurski laburist

  3. Ajme poštenja, em međimurski, em laburist..

Imate li komentar?