Kreće akcija "ZAHTJEVNICA"

Pozivamo sve simpatizere i zainteresirane građane da se aktivno uključe u akciju

Prateći probleme koje imaju građani Hrvatske uočili smo tri ozbiljna: dužničko ropstvo zbog devizne kaluzule, nepravedna i nezakonita provedba ovrha i drugi stup mirovnskog osiguranja u koji je ušao dio zaposlenih, a nisu morali. Sada se ne mogu vratiti u generacijsku solidarnost.

Za sva tri problema pripremamo potrebne izmjene zakona.

Kako bi pojačali naše argumente potrebna nam je i potpora građana.

Zbog toga pokrećemo novu građansku akciju „Zahtjevnica“.

Cilj ove akcije je prikupiti što više potpisa koje ćemo predati predsjedniku Hrvatskog sabora kao potporu našem prijedlogu izmjena Zakona o obveznim odnosima na temelju koje je uvedena devizna klauzula.

Akciju smo proširili s još dvije teme: problemom drugog stupa mirovinskog osiguranja, ali i sada već očito kriminalnom primjenom ovršnih postupaka. Oni koji imaju ove probleme itekako su dobro upoznati i njima ne trebaju dodatni argumenti.

Planirano trajanje akcije je do nedjelje 10. srpnja, a sve potpisne liste trebale bi u uredu stranke biti najkasnije u utorak 12. srpnja jer bi toga dana u saborsku proceduru predali i prijedlog zakona.

Za provedbu ove akcije dovoljan je letak i potpisne liste. Letak je pripremljen tako da se na A4 listu nalaze 2 komada.

Preuzmite letak i potpisne liste, prikupite što više potpisa i do 10. srpnja pošaljite na adresu: Hrvatski laburisti – Stranaka rada, Ilica 108, 10 000 Zagreb.

TRAŽIMO

zahtjevnica

vazno LETAK (pdf)

vazno POTPISNA LISTA (pdf)

| Broj posjeta: 4.441 |

Želite li komentirati? Objava: "Kreće akcija "ZAHTJEVNICA""

Imate li komentar?