Zadar: Laburisti izlaze na izbore u tri grada i za Skupštinu

Hrvatski laburisti – Stranka rada na svibanjske lokalne izbore će na području Zadarske županije izići u tri grada gdje imaju osnovane ogranke: u Zadru, Benkovcu i Biogradu na Moru. Laburisti će se, potvrdio je to predsjednik županijske podružnice ove stranke Drago Čulina, natjecati i za mjesta u Županijskoj skupštini.

Po trenutačnim procjenama, laburisti ni u jednom od spomenutih gradova neće izići s kandidatom za gradonačelnika, niti će izići s kandidatom za župana, no u stranci za sad ne žele u potpunosti otkloniti ovu mogućnost.

-Dosadašnja istraživanja javnog mišljenja, i to ona koja je provodila Hrvatska televizija, pa i političke stranke za vlastite potrebe, govore o tome da na području Zadarske županije držimo razinu koju Hrvatski laburisti imaju na nivou države, a to je 10-ak posto. To nas obvezuje da istaknemo kvalitetne kandidate jer je gotovo sigurno da ćemo ući u vijeća sva tri grada, a u Zadru i Biogradu imat ćemo vjerojatno i više od dvoje vijećnika, rekao je Čulina dodajući kako je upravo dogovoreno da ogranci krenu u sastavljanje lista, pa će imena osoba koje će se natjecati za ulazak u vijeća biti poznata već početkom veljače.

Izvor: http://www.zadarskilist.hr/clanci/11012013/laburisti-izlaze-na-izbore-u-tri-grada-i-za-skupstinu

| Broj posjeta: 885 |

Želite li komentirati? Objava: "Zadar: Laburisti izlaze na izbore u tri grada i za Skupštinu"

Imate li komentar?