U koaliciji na izbore u Čakovcu

Danas je u Čakovcu predstavljena koalicija koja će na predstojeće lokalne izbore izaći sa svojim kandidatima za gradonačelnika i zamjenike te vijećnike Gradskog vijeća Grada Čakovca. Koaliciju predvodi Socijaldemokratska partija Hrvatske, a u njoj su i Hrvatska Seljačka stranka, Hrvatska stranka umirovljenika, Međimurska demokratska stranaka i Hrvatski laburisti – stranka rada.

Kandidat za gradonačelnika je Stjepan Kovač, a njegovi zamjenici su Mario Medved i Zoran Vidović. Koalicijski sporazum potpisali su predsjednici gradskih organizacija SDP-a Mario Medved, HSS-a, Nino Vurušić, HSU-a Dragutin Bajsić, MDS-a Josip Požgaj te HL-SR Rajko Bulat.

– Uvjeren sam da je to pobjednički tim, koji će svojim znanjem, zalaganjem i sposobnošću doprinijeti još bržem i boljem razvoju Čakovca – rekao je predstavljajući koaliciju predsjednik Gradske organizacije SDP-a Mario Medved koji je ujedno i kandidat za zamjenika gradonačelnika.

Zoran Vidović, naglasio je da HSS ima 20-godišnju tradiciju koaliranja s SDP-om i ostalim partnerima u gradu te da su u tri mandata imali zamjenika gradonačelnika i potpredsjednika Gradskog vijeća.

‘Vrlo sam zadovoljan što potpisujemo koalicijski sporazum, te sam uvjeren da ova koalicija zaslužuje mandat, koji će sigurno odraditi na dobrobit svih građana ne samo Grada Čakovca već i Međimurske županije.’

– Osobno ne sumnjam da će ova koalicija odnijeti pobjedu u prvom krugu, a drago mi je da su okupljene stranke koje slično razmišljaju o razvoju Grada Čakovca, rekao je, među ostalim, aktualni gradonačelnik te kandidat za novi četverogodišnji mandat Stjepan Kovač.

– U ove četiri godine mnogo toga je započeto i završeno, neki projekti završavat će se u sljedećem mandatu, te će ih ova koalicija uspješno provesti, na dobrobit svih građana Čakovca, naglasio je Kovač i nastavio da „idemo dalje u šestoj brzini za daljnji uspješni razvoj Grada Čakovca.“

Koalicija će osim zajedničkih kandidata za izvršne funkcije, imati i zajedničku listu za Gradsko vijeće. Najavljuju afirmativnu kampanju, jer sve ono što je u proteklih 4 godine napravljenu na čakovečkom području, najbolje je jamstvo da znaju i mogu raditi na ubrzanom i ravnomjernom razvoju Čakovca i svih naselja u sastavu Grada.

Izvor: eMedjimurje.hr

| Broj posjeta: 93 |

Želite li komentirati? Objava: "U koaliciji na izbore u Čakovcu"

Imate li komentar?