Šustar: Od grintanja u škuribandi nema koristi, vrijeme je za smjenu generacija

Rijeka i Hrvatska u cjelini suočavaju se s teškim gospodarskim vremenima, ali i dubokom krizom vrijednosti. Stoga je posebno važno pokazati ozbiljnost, civiliziranost i kvalitetu svih sudionika u kampanji.

RIJEKA – Kroz direktnu komunikaciju s Riječanima mogao sam jasno osjetiti miješanje negativnih i pozitivnih emocija oko budućnosti našeg grada. Moja poruka građanima krajnje je jednostavna: imamo silnu energiju u gradu, ona je tu lokalno i moramo prestati tražiti grandiozna rješenja negdje sa strane ili da će netko drugi to učiniti umjesto nas.

Svi zajedno moramo imati puno više hrabrosti. Rijeka je pred smjenom generacija u politici u trenutku neizbježne transformacije grada na svim ključnim razinama. Zato je izuzetno važno da građani Rijeke izađu u maksimalnom broju na birališta. Od naknadnog plakanja i grintanja u škuribandi nema baš nikakve koristi – izjavio je kandidat Hrvatskih laburista-stranke rada za gradonačelnika Rijeke Predrag Šustar , nakon što su laburisti predali svoju izbornu listu gradskom povjerenstvu.

Po njemu, Rijeka i Hrvatska u cjelini suočavaju se s teškim gospodarskim vremenima, ali i dubokom krizom vrijednosti. Stoga je posebno važno pokazati ozbiljnost, civiliziranost i kvalitetu svih sudionika u kampanji.

Političari konačno moraju pokazati odgovornost jer vremena koja nam predstoje bit će izuzetno zahtjevna, a povjerenje građana je na minimumu, i čini mi se da su ovi izbori sjajna šansa da pokrenemo pozitivan trend i dokažemo i sebi i drugima da možemo bolje, rekao je Šustar.

Izvor: http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Sustar-Od-grintanja-u-skuribandi-nema-koristi-vrijeme-je-za-smjenu-generacija

| Broj posjeta: 768 |

Želite li komentirati? Objava: "Šustar: Od grintanja u škuribandi nema koristi, vrijeme je za smjenu generacija"

Imate li komentar?