Siniša Miličić kandidat laburista za župana Varaždinske županije

Kandidat Hrvatskih laburista – Stranke rada za župana Varaždinske županije na nadolazećim lokalnim izborima, Siniša Miličić, jedan je od utemeljitelja stranke, član Nacionalnog vijeća i predsjednik Podružnice Varaždinske županije. Kako je istaknuto, bavi se širokim spektrom zaštite prava radnika te kao sindikalni aktivist izuzetno dobro poznaje gospodarsko stanje u Varaždinskoj županiji.

Kandidatkinja za zamjenicu župana Varaždinske županije, Ivana Pomahač, po struci profesorica engleskog jezika i komparativne književnosti, trenutno je zaposlena u varaždinskoj srednjoj školi. Kao područja od osobitog interesa za razvoj Varaždinske županije ističe obrazovanje i zapošljavanje mladih, nezaposlenih i žena, razvoj malog i srednjeg poduzetništva kao i brigu o ruralnim područjima županije, koja su dugi niz godina neopravdano zapostavljena.

Davor Golub, kandidat za zamjenika župana Varaždinske županije, po struci je ekonomist s bogatim radnim iskustvom u privatnom sektoru. Političku karijeru započeo je prije desetak godina te obavljao brojne funkcije u tadašnjoj stranci. Nezadovoljan njenim radom, političkim kadroviranjem te naročito udaljavanjem od načela društvene pravednosti, odlučuje se priključiti Hrvatskim laburistima – Stranci rada. Član je Izvršnog odbora i tajnik Podružnice Varaždinske županije.

Izvor: http://www.evarazdin.hr/laburisti-predstavili-kandidate-za-zupana-i-njegove-zamjenike/


Golub, Pomahač, Miličić

Više: http://aktualno.hr/novosti/Horoskop/30463_Laburist+Sinisa+Milicic+kandidat+za+zupana.html

| Broj posjeta: 922 |

Želite li komentirati? Objava: "Siniša Miličić kandidat laburista za župana Varaždinske županije"

Imate li komentar?