Predstavljeni kandidati u Krapinsko-zagorskoj županiji

Hrvatski laburisti – Stranka rada danas su u Krapini predstavili kandidate za lokalne izbore koji će biti održani 19. svibnja. Kandidatkinja Hrvatskih laburista za županicu Krapinsko-zagorske županije je Natalija Lukec.

Alen Spiegl bit će kandidat za gradonačelnika Krapine. Ivica Pelin kandidat je za načelnika u Đurmancu, Ratko Mušica u Svetom Križu Začretju a Robert Greblički u općini Veliko Trgovišće.

Predsjednik podružnice Hrvatskih laburista Krapinsko-zagorske županije Tomislav Končevski ističe da predizborne koalicije ne dolaze u obzir.

Izvor: http://www.zagorje.com/vijest/vijesti/hrvatski-laburisti-stranka-rada-predstavili-kandidate-za-lokalne-izbore

Laburisti: Lukec kandidatkinja za županicu, Spiegl kandidat za gradonačelnika Krapine

-Vjerujemo u pobjedu na lokalnim izborima i pokazat ćemo da se politika u našoj županiji može voditi na drugačiji način. Nećemo se osvrtati na prošle politike koje su nas dovele u ovu tešku situaciju i nisu sposobne pokrenuti županiju. Laburisti će se voditi svojim načelima, slušat će probleme stanovnika kako bi ih mogli riješiti. Naši kandidati pokazat će vam da imaju sluha za probleme, a isto tako za rješenja- Poručili su to Hrvatskih laburisti- Stranka rada podružnice Krapinsko-zagorske županije na današnjoj press konferenciji na kojoj su predstavili svoje kandidate za predstojeće lokalne izbore i to za županicu, gradonačelnika Krapine, te za načelnike općina Đurmanec, Veliko Trgovišće, Sveti Križ Začretje i njihove zamjenike. Kandidatkinja za županicu KZŽ je Natalija Lukec a kandidati za zamjenike su Tea Vidović i Tomislav Končevski.

Za gradonačelnika Krapine kandidat Laburista je Alen Spiegl, a za zamjenike Suzana Herceg i Vjekoslav Vidović. Kandidat za načelnika općine Đurmanec je Ivica Pelin, a za zamjenika Velimir Klasić, za načelnika općine Sveti Križ Začretje Ratko Mušica, a za zamjenicu Vesna Vorih, te za načelnika općine Veliko Trgovišće Robert Greblički, a Štefica Kukolja za zamjenicu načelnika. Uglavnom kandidati koji su se predstavili istaknuli su nedovoljni razvitak svojih sredina, odnosno Županije, grada, općine iz kojih dolaze, a s obzirom na potencijale koje imaju. Smatraju da bi mogli napraviti veliki iskorak u njihovu razvitku. Hrvatski laburisti-Stranka rada podružnice Krapinsko-zagorske županije na izbore izlazi samostalno. Do sada imaju osnovanih 12 ogranaka, a pred osnivanjem ih je još 5. – najavili su također.

Izvor: http://rhzk.hr/54939/vijesti/lukec-kandidatkinja-za-zupanicu-spiegl-kandidat-za-gradonacelnika-krapine

| Broj posjeta: 1.487 |

Želite li komentirati? Objava: "Predstavljeni kandidati u Krapinsko-zagorskoj županiji"

Imate li komentar?