Predsjedništvo Hrvatskih laburista dalo pozitivno mišljenje za tri nove kandidature

Zagreb, 11. prosinca – U prvom i drugom krugu donošenja mišljenja za kandidature, Predsjedništvo Hrvatskih laburista – Stranke rada donijelo je 29 pozitivnih mišljenja. U trećem krugu na Sjednici 11. prosinca, donijeta su 3 pozitiva mišljenja o pristiglim i pravovaljanim kandidaturama za kandidate za načelnike općina, gradonačelnike, župane i njihove zamjenike.

Pozitivno mišljenje Predsjedništva Hrvatskih laburista-Stranke rada dobile su kandidature za Bjelovarsko-bilogorsku županiju (Neda Lesar, prof. za zamjenika župana umjesto Krunislava Lipovca iz Daruvara koji je 27. studenog 2012. godine odustao od kandidature), za grad Novi Marof (Smiljka Bužić za gradonačelnika; Zoran Žugec, sv.prv.inf. za zamjenika gradonačelnika; Marko Đurin, mag.inž.ele. i inf. tehn. za zamjenika gradonačelnika) i za grad Koprivnicu (Darko Tetec za gradonačelnika; Miodrag Maričić za zamjenika gradonačelnika; Siniša Bosanac za zamjenika gradonačelnika).

Mišljenje Predsjedništva donijeto je sukladno Odluci o postupku kandidiranja za izbore za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu 2013. godine. Podsjećamo, temeljem iste Odluke, Skupštine ogranaka, tj. podružnica zaključno s 30. prosinca 2012. godine moraju donijeti i konačnu odluku o prihvaćanju kandidatura, nakon čega se kandidatura smatra službenom.

| Broj posjeta: 1.017 |

Želite li komentirati? Objava: "Predsjedništvo Hrvatskih laburista dalo pozitivno mišljenje za tri nove kandidature"

Imate li komentar?