Predsjedništvo Hrvatskih laburista dalo pozitivno mišljenje za pristigle kandidature

Zagreb, 21. studenog – Predsjedništvo Hrvatskih laburista – Stranke rada na svojoj je Sjednici u utorak 20. studenoga donijelo pozitivna mišljenja o do toga dana pristiglim pravovaljanim (i kompletiranim) kandidaturama za kandidate za načelnike općina, gradonačelnike, župane i njihove zamjenike. Mišljenje Predsjedništva donijeto je sukladno Odluci o postupku kandidiranja za izbore za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu 2013. godine. Temeljem iste Odluke Skupštine ogranaka, tj. podružnica zaključno s 30. prosinca moraju donijeti i konačnu odluku o prihvaćanju kandidatura, nakon čega se kandidatura smatra službenom.

Pozitivno mišljenje Predsjedništva Hrvatskih laburista dobile su kandidature za Bjelovarsko-bilogorsku županiju (Siniša Mitag za župana, Andrej Antolić za zamjenika župana, Krunoslav Lipovac za zamjenika župana), za grad Daruvar (Vladan Ivković, dipl.uč. za gradonačelnika, Željka Kollert, nast. raz. nast za zamjenika gradonačelnika, Mario Golem, dipl.ing. za zamjenika gradonačelnika), za grad Đakovo (Sanja Katić za gradonačelnika, Nikola Lelas za zamjenika gradonačelnika, Andrej Juroš za zamjenika gradonačelnika), za općinu Đurmanec (Ivica Pelin za načelnika, Velimir Klasić, dipl.ing. za zamjenika načelnika), za grad Krapinu (Alen Spiegl, dipl.ing. za gradonačelnika, Suzana Herceg za zamjenika gradonačelnika, Vjekoslav Vidović, prof. za zamjenika gradonačelnika), za općinu Ližnjan (Renato Kokot za načelnika, Marčelo Miletić dr.med.spec.kirurg za zamjenika načelnika), za grad Ludbreg (Zlatko Drašković, dipl.oec. za gradonačelnika, Anica Katana, ing. za zamjenika gradonačelnika), za općinu Omišalj (Nikola Brozić, mag.edu. za načelnika, Nikola Dujmović, mag.ing. za zamjenika načelnika), za općinu Sveti Križ Začretje (Ratko Mušica, ing.građ. za načelnika, Vesna Vorih za zamjenika načelnika) i grad Varaždin (Božidar Kolarić za gradonačelnika, Jadranka Lukavečki za zamjenika gradonačelnika, Božica Čićek-Mutavdžić za zamjenika gradonačelnika).

Na Predsjedništvu Stranke 27. studenog donijeti će se mišljenja o kandidaturama pristiglima do ponedjeljka 26. studenog nakon čega završava proces donošenja mišljenja.

| Broj posjeta: 2.237 |

Želite li komentirati? Objava: "Predsjedništvo Hrvatskih laburista dalo pozitivno mišljenje za pristigle kandidature"

Imate li komentar?