Pozitivno mišljenje za SMŽ, OBŽ, Zagreb, Labin, Hrvatsku Kostajnicu, Jastrebarsko i Donju Stubicu

Zagreb, 14. ožujka – Predsjedništvo Hrvatskih laburista – Stranke rada na sjednicama održanim 12. veljače, 21. veljače, 1. ožujka, 11. ožujka i 19. ožujka donijelo je nova pozitivna mišljenja o kandidaturama za kandidate za načelnike općina, gradonačelnike, župane i njihove zamjenike. Laburisti će tako svoje kandidate za župane imati i u Sisačko-moslavačkoj i Osječko-baranjskoj županiji, kandidata za gradonačelnika Grada Zagreba, te kandidate za gradonačelnike gradova Labin, Hrvatska Kostajnica, Jastrebarsko i Donja Stubica. Zbog odustajanja od kandidature i zamjene kandidata na listama donijeta su i nova mišljenja za gradove Đurđevac, Križevci, Knin i Dubrovnik.

Pozitivno mišljenje Predsjedništva Hrvatskih laburista-Stranke rada dobile su kandidature za Sisačko-moslavačku županiju (Mladen Novak, ing. za župana; Tijana Preradović, dipl.oec. i Dubravko Zobel, ing. za zamjenike župana), za Osječko-baranjsku županiju (Miroslav Varga, dipl.ing.stroj. za župana; Antun Kapraljević i Vladimir Cindrić za zamjenike župana), za Grad Zagreb (Branko Vukšić za gradonačelnika, Ivan Maloča i Sara Bajlo Cindrić za zamjenike gradonačelnika), za grad Labin (William Negri za gradonačelnika, Edina Okanović i Ivan Batelić za zamjenike gradonačelnika), za grad Hrvatska Kostajnica (Tomislav Žličarić za gradonačelnika i Đurđica Petrović, mag.oec. za zamjenicu gradonačelnika), za grad Jastrebarsko (Željko Kovač, oec. za gradonačelnika, Mira Komazec, dipl.politolog i Željko Dimnjaković, dipl.iur. za zamjenika gradonačelnika) i za grad Donja Stubica (Luka Grabušić, dipl.oec za gradonačelnika i Sandra Belinić, dipl.kineziolog za zamjenika gradonačelnika).

Također, zbog odustajanja od kandidature i zamjene kandidata na listama donijeta su i nova mišljenja za grad Đurđevac (Milorad Potkonjak, mag.pol. za zamjenika gradonačelnika umjesto Mladena Topolovčana koji je 25. siječnja 2013. godine zbog osobnih razloga odustao od kandidature), za grad Križevci (Anica Žulj za zamjenicu gradonačelnika umjesto Dubravka Amidžića koji je 25. siječnja 2013. godine zbog osobnih razloga odustao od kandidature), za grad Dubrovnik (Maro Kristić, mag.oec. za zamjenika gradonačelnika umjesto Srđana Vrtikape, dipl.oec koji je 26. veljače 2013. godine zbog osobnih razloga odustao od kandidature) i za grad Knin (Tamara Ljulj za zamjenicu gradonačelnika umjesto Gorana Velića za zamjenika gradonačelnika koji je odustao od kandidature).

Predsjedništvo je dalo i prvo negativno mišljenje, i to za grad Sveta Nedelja zbog niza propusta prilikom kandidature.

— Uredništvo

| Broj posjeta: 867 |

Želite li komentirati? Objava: "Pozitivno mišljenje za SMŽ, OBŽ, Zagreb, Labin, Hrvatsku Kostajnicu, Jastrebarsko i Donju Stubicu"

Imate li komentar?