Pozitivno mišljenje za Dubrovnik, Đurđevac i Šibenik

Zagreb, 20. prosinca – Predsjedništvo Hrvatskih laburista – Stranke rada na svojoj je 22. sjednici donijelo tri nova pozitivna mišljenja o kandidaturama za kandidate za načelnike općina, gradonačelnike, župane i njihove zamjenike. S nova tri, Predsjedništvo je sveukupno dalo trideset i četiri pozitivnih mišljenja, a očekuje se da će njihov konačan broj, koji ujedno označava i broj kandidatura biti oko četrdeset.

Pozitivno mišljenje Predsjedništva Hrvatskih laburista-Stranke rada dobile su kandidature za grad Dubrovnik (dr.sc. Matko Bupić za gradonačelnika; Dolores Lujić, dipl.iur. za zamjenika gradonačelnika; Srđan Vrtikapa, dipl.oec. za zamjenika gradonačelnika), za grad Đurđevac (Luka Kokotić za gradonačelnika; Mladen Topolovčan za zamjenika gradonačelnika) i za grad Šibenik (Slaven Jakelić, dipl.oec. za gradonačelnika; Miroslav Krnić, dipl.inž.inf. za zamjenika gradonačelnika; Mate Zlatoper, dipl.ing.tehn. za zamjenika gradonačelnika).

Podsjećamo, mišljenje Predsjedništva donijeto je sukladno Odluci o postupku kandidiranja za izbore za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu 2013. godine. Temeljem iste Odluke, Skupštine ogranaka, tj. podružnica zaključno s 30. prosinca 2012. godine moraju donijeti i konačnu odluku o prihvaćanju kandidatura, nakon čega se kandidatura smatra službenom.

— Uredništvo

Dosadašnja pozitivna mišljenja:
>> https://www.laburisti.com/modules/news/article.php?storyid=1642
>> https://www.laburisti.com/modules/news/article.php?storyid=1602
>> https://www.laburisti.com/modules/news/article.php?storyid=1596

| Broj posjeta: 1.063 |

Želite li komentirati? Objava: "Pozitivno mišljenje za Dubrovnik, Đurđevac i Šibenik"

Imate li komentar?