Novomarofski Laburisti predstavili kandidatkinju za gradonačelnicu

U subotu 26. siječnja u maloj dvorani Kulturnog centra Ivan Rabuzin ogranak Hrvatskih laburista-Stranke rada Novog marofa predstavio je svoje kandidate za predstojeće lokalne izbore.

Kandidatkinja za gradonačelnicu bit će Smiljka Bužić, vlasnica knjigovodstvenog servisa iz Novog Marofa sa tridesetogodišnjim radnim iskustvom u obavljanju knjigovodstveno-računovodstvenih te komercijalnih poslova. Gđa Bužić još je od 1983. god. zaposlena u poduzeću Bor d.d., gdje je napredovala do mjesta glavnog knjigovođe, a 2002. god. otvorila je i vlastiti knjigovodstveni servis u kojem vodi poslovne knjige te savjetuje brojne poduzetnike, obrtnike, poljoprivrednike i udruge.

Kandidati laburista za zamjenike gradonačelnika su Marko Đurin, magistar inženjer elektrotehnike i informacijske tehnologije iz Novog Marofa, zaposlen u struci, u jednoj prehrambenoj industriji u Varaždinu te Zoran Žugec, sveučilišni prvostupnik organizacije i informatike iz Grane, zaposlen također u struci, u jednoj od vodećih IT tvrtki u Zagrebu.

Široj novomarofskoj javnosti Marko Đurin poznat je kao jedan od kreatora projekta „Uređenje i opremanje Centra za društvene djelatnosti“ za koji je Udruga „Alternativa“ na natječaju Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva dobila iznos od 150.000,00 kn, a obzirom na svoje znanje i struku, Marko Đurin može izradom kvalitetnih projekata značajno pomoći Gradu Novom Marofu u privlačenju investicija te financijskih sredstava iz državnih i fondova EU.

Zoran Žugec, aktualni predsjednik ogranka laburista u Novom Marofu, na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu specijalizirao se za informacijske sustave – analizu i modeliranje poslovnih procesa. Kao zamjenik gradonačelnika, Zoran Žugec može dati svoj doprinos daljnjoj informatizaciji, boljoj organizaciji te podizanju učinkovitosti u radu gradskih tijela, ustanova i trgovačkih društava.

Izvršni odbor novomarofskih laburista ujedno je donio i odluku o samostalnom izlasku na izbore, a nositelj stranačke liste za Gradsko vijeće bit će Boris Ravić, magistar prava, odvjetnik iz Novog Marofa koji je u Hrvatskim laburistima – stranci rada član Nacionalnog vijeća i ujedno predsjednik stručnog odbora za pravosuđe.

| Broj posjeta: 1.082 |

Želite li komentirati? Objava: "Novomarofski Laburisti predstavili kandidatkinju za gradonačelnicu"

Imate li komentar?