Novinar Marijan Belčić kandidat Hrvatskih laburista za međimurskog župana

Kandidat Hrvatskih labursta – Stranke rada za međimurskog župana na predstojećim lokalnim izborima bit će novinar Marijan Belčić. Na jučerašnjoj konferenciji za novinare u čakovečkom Domu sindikata Belčić je govorio o razlozima zašto je prihvatio kandidaturu. Rekao je kako više od tri desetljeća prati politku, radi i živi uz nju, ali da ne vidi nikakve promjene.

Vrijeme je da netko učini nešto konkretno za boljitak cijele zajednice, kazao je Belčić. Naglasio je da u politiku ulazi kao nestranački kandidat Hrvatskih laburista – Stranke rada te da je o svojoj kandidaturi tražio mišljenje Hrvatskog novinarskog društva koje ga je, kako kaže, podržalo u njegovim nastojanjima. Govoreći o programu kojeg će stranka imati na lokalnim izborima naglasio je kako je on jednostavan, svodit će se na poboljšanje uvjeta života svih građana Međimurske županije. Belčić vjeruje u dobar rezultat na svibanjskim izborima, jer, kako je rekao, ankete koje je naručila stanaka, govore kako će “sigurno ući u drugi krug u kojem je sve moguće.”

Marijan Beličić je novinar koji se tim poslom bavi 32 godine, a posljednja dva desetljeća piše za županijske novine Međimurje.

| Broj posjeta: 890 |

Želite li komentirati? Objava: "Novinar Marijan Belčić kandidat Hrvatskih laburista za međimurskog župana"

Imate li komentar?