Laburisti se naljutili: Radije „stara cura” nego udavača

Hrvatski laburisti, velikogorička podružnica, putem društvenih mreža odaslali su jasnu poruku kako se neće „udavati pod mus” jer stranke ljevice i desnice ne zadovoljavaju njihove kriterije.

– U velikogoričkim medijima i u komentarima stalno čitamo kako su Hrvatski laburisti u Velikoj Gorici „najpoželjnija udavača”. Najaktivnija u tom „škicanju” je lijeva koalicija, koja s ljevicom i nema mnogo veze. Oni su sebi u glavi zacrtali da „najpoželjnija udavača” i nema drugog izbora, i to vjerojatno uzimaju zdravo za gotovo. Desna koalicija malo samozatajnije također „škica? i do nas dopire šaputanje o „koalicijskom potencijalu? – objavili su laburisti.

Svima njima trebalo bi biti jasno da se velikogorički laburisti neće „udavati pod mus? jer potencijalni ženici ne zadovoljavaju naše kriterije, poručili su laburisti goričkim političarima.

– Laburisti će radije odabrati ulogu „stare cure” zbog koje će samozvane ženike zaboljeti glava jer želimo prekinuti tradiciju političke trgovine po kojoj je Velika Gorica postala poznata. Mi imamo vlastiti program u kojem su u prvom planu interesi građana Velike Gorice i razvoj grada, bez podilaženja privatnim interesima. To je nešto što oni u svojim planovima nemaju, niti su ikada imali – jasni su gorički laburisti u svojoj objavi.

Izvor: http://www.vgdanas.hr/Politika/Clanak/6088/laburisti-se-naljutili-radije-%E2%80%9Estara-cura%E2%80%9D-nego-udavaca.aspx

| Broj posjeta: 796 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti se naljutili: Radije „stara cura” nego udavača"

Imate li komentar?