Laburisti – političko osvježenje koje ste tražili!

Hrvatskoj su nužno potrebne društvene i političke PROMJENE, a ne samo smjena vlasti. Ako se izvrši smjena vlasti na način da jedna korumpirana ekipa ode s vlasti, a druga kompromitirana dođe na vlast, NIŠTA se neće promijeniti. Laburisti nude NOVE ljude i NOVU politiku!

Na izbornim listićima kandidate Laburista za gradonačelnike, načelnike i župane pronaći ćete u >> ovim mjestima, a kandidate za općinska i gradska vijeća te županijske skupštine u >> ovim mjestima!

ŠTO NUDE LABURISTI? Jedino što biračima nudimo je odgovorno upravljanje njihovim novcem u gradskim, općinskim i županijskim proračunima, sve ostalo se svodi na rad koji građani moraju vidjeti jer od dosadašnjih obećanja nije se ostvarilo ništa. Više od 20 godina praznih obećanja od strane oba politička bloka i njihovih koalicijskih partnera upropastilo je naše općine, gradove i županije. Nesposobnost, „partijska“ zapošljavanja, nemar i indolentnost, podjela na vaše i naše, vječno predbacivanje da su krivi oni prije, dovelo nas je u ovakvo stanje. Mi, Hrvatski laburisti smatramo da se može bolje uz strogu kontrolu i nadzor na što se novac iz proračuna troši kao i oštro sankcioniranje onih koji taj novac zlouporabe. Novac u proračunu je novac naših građana, a dužnost i obaveza lokalne samouprave je taj novac upotrijebiti i građanima izgraditi sve što im je potrebno, ne samo pred izbore već čitavo vrijeme. Mi ćemo služiti interesima građana i isključivo iz tog razloga smo se kandidirali za vijeća i skupštine. Uvođenjem reda, organizacije, odgovornosti i kontrole na što se troši novac, moguće je ostvariti napredak i opće dobro za sve građane. Dakle, manje obećanja a više rada i odgovornosti i promjene su moguće.

ŠTO OČEKUJEMO? Očekujemo promišljenost i odgovornost birača. Naša je politika dosljedna i temelji se na društvenoj pravednosti, istini, znanju, radu i poštenju. Solidarnost i zajedništvo su vrijednosti koje grade naše društvo i vjerujemo da to građani prepoznaju. Građani su prevareni puno puta u posljednjih 20 godina, vrijeme je da promijene staru garnituru i biraju nove ljude i novu politiku. Na izbore izlazimo samostalno i glas za Laburiste je glas samo za Laburiste, a naše su liste dobar odabir za svakoga tko želi pozitivne promjene.

GDJE IZLAZIMO NA IZBORE? Laburisti imaju 8 kandidata za župane i njihove zamjenike, kandidata za gradonačelnika Zagreba, zatim 21 kandidata za gradonačelnike i njihove zamjenike te 18 kandidata za načelnike općina i njihove zamjenike. Za izbor općinskih i gradskih vijeća te županijskih skupština naši ogranci i podružnice predložili su 19 lista za izbor članova županijskih skupština i listu za Skupštinu Grada Zagreba. Nadalje, predložene su i 83 liste za izbor gradskih vijeća. Za izbor općinskih vijeća predloženo je 66 lista ili ukupno 169 lista. Pogledajte gdje sve Laburisti izlaze na izbore:

KANDIDATI ZA načelnike, gradonačelnike i župane:
https://www.laburisti.com/modules/mastop_publish/?tac=Kandidature

NOSITELJI lista:
https://www.laburisti.com/modules/mastop_publish/?tac=Nositelji_lista

Hrvatskoj su potrebne društvene i političke promjene.
Laburisti nude NOVE ljude i NOVU politiku!


| Broj posjeta: 1.093 |

2 komentara u "Laburisti – političko osvježenje koje ste tražili!"

  1. Luzeri. Buahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….

  2. luzeri :)))))))
    igor, pozdravi tatu

Imate li komentar?