Ivan Mesarić, kandidat za načelnika Darde

U utorak 29. siječnja Hrvatski laburisti-Stranka rada, ogranak općine Darda predstavili su svoje kandidate za predstojeće lokalne izbore. Kandidat za načelnika općine biti će Ivan Mesarić, a kandidatkinja za zamjenicu načelnika Liana Mur.

Ivan Mesarić kandidat za načelnika općine Darda:

Hrvatski laburisti-Stranka rada i ja kao kandidat za načelnika općine Darda pokrenuli bi nekoliko kapitalnih projekata koji bi poboljšali kvalitetu života svih građana naše općine.

Započeti projekt kanalizacije potrebno je završiti u što kraćem roku. Putem EU fondova pokrenuti adaptaciju i osuvremenivanje područne škole u Meci, a kroz projekt adaptacijom postojećih neiskorištenih objekata otvoriti nove predškolske ustanove (vrtić i jaslice) u naselju Mece, te na taj način pomoći mladim obiteljima u našoj općini.

Veliko područje naše općine još uvijek je pod minama te je stalna prijetnja sigurnosti građana. Stoga je potrebno provesti akciju prikupljanja donacija ili pronalaženja sponzora kako bi se u što kraćem roku razminirale sve površine. Putem EU fondova ili nalaženjem privatnih partnera obnoviti dvorac Estermazy smješten u sportsko-rekreacijskom centru Đola i na taj način razvijati i ojačati turističku ponudu općine Darda a sve u svrhu otvaranja novih radnih mjesta. Na području općine osnovati više zelenih otoka za prikupljanje i razvrstavanje otpada, raditi na ekološkom osvješćivanju i edukaciji građana kako bi se sanirale divne deponije. Urediti centar Darde pješačkim zonama i stazama te na području općine izgraditi biciklističke staze. Socijalno ugroženima, starima i nemoćnima pružiti pomoć uz jasne kriterije kako bi je dobili upravo oni kojima je najpotrebnija.

Ovo su samo neke odrednice našeg programa koji ćemo ostvariti ako nam ukažete povjerenje i na lokalnim izborima date svoj glas Ivanu Mesariću kandidatu za načelnika općine Darda.


Mesarić (desno), Mur (u sredini)

| Broj posjeta: 936 |

Želite li komentirati? Objava: "Ivan Mesarić, kandidat za načelnika Darde"

Imate li komentar?