Darko Tetec, kandidat laburista za koprivničkog gradonačelnika

Koprivnički ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada, danas je ujutro službeno predstavio svoje kandidate za gradonačelnika i njegove zamjenike na predstojećim lokalnim izborima. Već od ranije poznato je da će se za gradonačelnika kandidirati tajnik stranke Darko Tetec, a za njegove zamjenike jutros su predstavljeni Miodrag Maričić i Siniša Bosanac.

Darko Tetec, 44-godišnji zaposlenik Podravke, glavni je sindikalni povjerenik te kompanije, predsjednik radničkog vijeća i predsjednik hrvačkog kluba, a za gradonačelnika se kandidira po prvi put.

Kako je rekao prilikom predstavljanja, oduvijek se zalaže za istinu, pravdu i poštenje, a kao mogući budući gradonačelnik, inzistirat će da Koprivnica postane grad poduzetništva.

– Prošla su vremena u kojima su najveće koprivničke kompanije bile nositelji zapošljavanja ljudi, danas one pune Hrvatski zavod za zapošljavanje i jasno nam je da jedino putem poduzetništva i obrta možemo riješiti problem nezapolsenosti, koji je trenutno najveći problem u Koprivnici. Mali obrti svakodnevno se zatvaraju, poduzetničke zone su prazne, nema investicija ni investitora i sve to nam govori da gradska uprava nije radila dobro – rekao je Tetec.

Poručio je da gradska poduzeća i uprava moraju biti efikasni, racionalni, inovativni i u funkciji građana te da gradska vlast ne koristi dobro resurse koje grad posjeduje.

Također, najavio je da će kao gradonačelnik više pažnje posvetiti najugroženijim građanima.

– O njima se trenutno ne vodi dovoljna briga i mi ćemo sasvim sigurno biti socijalno osjetljiviji od sadašnje vlasti iako nam to ne piše u nazivu stranke – poručio je Tetec te najavio koji je njihov zadatak.

– Naš zadatak je da putem kvalitetnih i racionalnih programa te vođeni načelima naše stranke učinimo Koprivnicu poželjnom za život.

Za kraj je pozvao sve građane da se odazovu predstojećim lokalnim izborima te im poručio sljedeće.

– Onima kojima je dobro oni će glasati za iste, a vi koji ste nezadovoljni i želite promjene glasajte za laburiste.

Kandidati za njegovog zamjenika su Miodrag Maričić, profesor stranih jezika u koprivničkoj Gimnaziji te Siniša Bosanac, donedavni tajnik Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.

Podsjetimo, lokalni izbori održat će se sredinom svibnja.

Izvor: http://koprivnica.net/vijesti/vijesti-pregled/16427-Laburisti-predstavili-kandidate-Tetec-za-gradona%C4%8Delnika,-Mari%C4%8Di%C4%87-i-Bosanac-njegovi-zamjenici

| Broj posjeta: 1.033 |

Želite li komentirati? Objava: "Darko Tetec, kandidat laburista za koprivničkog gradonačelnika"

Imate li komentar?