Besplatna pravna pomoć: Splitski laburisti krenuli u realizaciju programa i prije izbora

Hrvatski laburisti – ogranak Split krenuo u realiziranje programa i prije izbora. U sklopu svog programskog dokumenta “Politika za građane”, Hrvatski laburisti – ogranak Split je, u dijelu koji se odnosi na projekte iz područja socijalne politike, istakao potrebu za organiziranjem trajne besplatne pravne pomoći za sve socijalno ugrožene, branitelje, nezaposlene, obespravljene radnike, žrtve ovrha te sve one kojima je potrebna pravna pomoć i savjet. Budući da je situaciju socijalno ugroženih sve teža, laburisti grada Splita su odlučili i prije rezultat izbora realizirati navedeni projekt.

“Pravni tim je sastavljen stručnjaka koji su spremni odvojiti slobodno vrijeme i svoje znanje upotrijebiti da bi pomogli obespravljenim građanima ostvariti njihova zakonska prava. To je u skladu s našim projektom Split – socijalno osjetljiv grad, gdje bi se uz, već navedenu pravnu pomoć osigurala i skloništa za žrtve ovrha. S obzirom kojim putem ide državna politika i u kojoj su mjeri političke elite na strane bankarskih lobija i krupnog kapitala, smatramo da je uspostavljanje besplatne pravne pomoći od bitne važnosti za svakog građanina kada se nađe pred birokratskim zidom, a nije u mogućnosti platiti troškove za pravni savjet ili pomoć”, piše u priopćenju kojeg potpisuje Milan Štrljić, prvi čovjek splitskih laburista.

Više informacija o besplatnoj pravnoj pomoći može se dobiti na kontakt telefon 021/355 154 ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 13 sati, a utorkom i četvrtkom od 17 do 21 sat. Radno vrijeme ureda za pravnu pomoć i savjetovanje je utorkom i četvrtkom od 17 do 19 sati u prostoriji Hrvatskih laburista – ogranak Split na adresu Ulica Bana Jelačića 4 (Prokurative).

Izvor: http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/View/tabid/77/ID/118496/Besplatna-pravna-pomoc-Splitski-laburisti-krenuli-u-realizaciju-programa-i-prije-izbora.aspx

| Broj posjeta: 921 |

Želite li komentirati? Objava: "Besplatna pravna pomoć: Splitski laburisti krenuli u realizaciju programa i prije izbora"

Imate li komentar?