Zahtjevnica u Koprivničko-križevačkoj županiji

Dana 9. srpnja 2011. godine u Križevcima i Koprivnici je nastavljena akcija „Zahtjevnica„ kojom su prigodom članovi ove podružnice postavili štandove na glavnim trgovima u Križevcima i Koprivnici. Unatoč velikoj vručini članovi su neumorno prikupljali potpise građana, ali i koristili prigodu da građane ova dva grada upoznaju s aktivnostima naše stranke, što je rezultiralo i upisom novih članova kao i pruženom potporom simpatizera naše stranke.

U sklopu svojih aktivnosti akciji su prisustvovali i Predsjednik stranke Dragutin Lesar, Potpredsjednik Branko Vukšić i Predsjednik podružnice Zagreb Robert Prugovečki.

U Križevcima je s članovima Izvršnih odbora ogranaka i podružnice te članovima Nacionalnog vijeća održan i radni sastanak na kojem je Predsjednik stranke Dragutin Lesar upoznao prisutne o načinu provođenja izborne kampanje, zakonskim obvezama i stranačkim planovima i očekivanjima.

Nakon sastanka prisutni su na križevačkom trgu nastavili akciju i druženje s građanima čemu je Predsjednik stranke dao svoj veliki doprinos samoinicijativnim obilaskom terasa ugostiteljskih objekata na trgu i razgovorom s građanima.

Od 11,00 sati druženje se nastavilo u Koprivnici na Zrinskom trgu gdje su članovi već od jutarnjih sati prikupljali potpise i gdje su gosti dočekani uz domjenak na terasi Gradske pivnice „Kraluš„.

Nakon pozdravljanja i razgovora s članovima iz Koprivnice, Predsjednik je nastavio svojim tempom i razgovarao s okupljenim građanima, kao i odgovarao na njihova pitanja.

Po odlasku gostiju članovi ogranka Koprivnica su nastavili prikupljati potpise na Gradskom trgu i akciju „ Zahtjevnica „ završili s preko dvjesto potpisa građana.

Bez obzira na uspješnost akcije i sav trud članova podružnice ostaje gorko razočarenje u medije iz Križevaca i Koprivnice. Naime, iako su svi na vrijeme obaviješteni, a čak su i neki potvrdili svoj dolazak na našu akciju ipak je na kraju samo jedan medij, odnosno „Radio Drava“, medijski popratio našu akciju u obliku cjelotjednih najava i intervjua s Predsjednikom stranke. Radio Dravi se članovi Koprivničko-križevačke podružnice srdačno zahvaljuju, a za ostale gaje nadu da će ipak dočekati svoju „slobodu„.

Srdačan pozdrav iz Koprivnice !

– Željko Barbir

| Broj posjeta: 1.195 |

Želite li komentirati? Objava: "Zahtjevnica u Koprivničko-križevačkoj županiji"

Imate li komentar?