Za ciglicu više – donatorska kampanja u Daruvaru

Prošloga vikenda na daruvarskom glavnom trgu štand Hrvatskih laburista iz Daruvara i Đulovca bio je opet živ! I ne smo to, tražila se cigla više!

Često bijasmo priupitani zašto baš cigle prodajemo i kako baš, eto, cigle. Mi smo nekako odgovarali kako ciglom možete nekoga odalamiti, zveknuti, najbolje sleđa, ali kao takva, ona u ovom slučaju nije zamišljena kao destruktivni element. U rukama nekih drugih ljudi, možda, ali u našim rukama ne, u našim rukama cigla igra isključivo pozitivnu ulogu.

U našim rukama ona je zamišljena kao simbol gradnje, nastanka nekih novih vrijednosti i u pravom i u prenesenom smislu. Ona je simbol zajedništva i rada k zajedničkom cilju. Simbol građenja nekih novih, ispravnih vrijednosti.

Građani su iznimno dobro reagirali na prodaju suvenira i samu ideju financiranja predizborne kampanje. Ciglice, koje su ubrzo rasprodane, birane su vrlo pomno, s obzirom na sklonosti i interese naših sugrađana.

Ljudi su nam prilazili radi druženja, informiranja ili samo zbog pozdrava. Bilo je vrlo ugodno. Još jednom, hvala svim našim sugrađanima.

— Vladan Ivković

| Broj posjeta: 975 |

Želite li komentirati? Objava: "Za ciglicu više – donatorska kampanja u Daruvaru"

Imate li komentar?