Vrbovečki "Glas Laburista"

U utorak, 29. siječnja vrbovečki ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada organizirao je druženje s građanima. Cilj aktivnosti bio je u neposrednom druženju s građanima predstaviti rad vrbovečkog ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada, te promovirati prvi broj „Glasa Laburista“ – glasila vrbovečkog ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada, koji će ubuduće informirati građane Vrbovca o radu ogranka, ali i kritički govoriti o svim važnim temama od javnog interesa u Vrbovcu.

Unatoč hladnom vremenu, akcija je protekla izuzetno uspješno. Veliki broj građana zastao je pored štanda vrbovečkih laburista kako bi se okrijepili toplim napitkom i kolačima, te uz čašicu razgovora upoznali s radom ogranka. Veseli i činjenica da su do štanda vrbovečkih laburista navratili i kolege iz drugih političkih opcija u gradu, što budi nadu u početak političkog dijaloga i konstruktivne suradnje u gradu.

U razgovoru s građanima ostali smo ugodno iznenađeni podrškom građana, iako je vrbovečki ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada osnovan pred tek nešto više od mjesec dana. Broj članova ogranka je u stalnom porastu, od osnutka ogranka udvostručen, a tijekom ove akcije Stranci je pristupilo još nekoliko novih članova.

S građanima su se družili Predsjednik vrbovečkog ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada Stjepan Fotović, tajnik ogranka Tibor Dinjar, članovi IO Mladen Kos, Žarko Marunić te Zlatko Aleksić, a do štanda su tijekom prijepodneva su navratili i brojni članovi i simpatizeri. (TD)

| Broj posjeta: 944 |

Želite li komentirati? Objava: "Vrbovečki "Glas Laburista""

Imate li komentar?