Više od tisuću potpisa za "podravski ipsilon"

Ogranak Koprivnica nastavlja i dalje sa peticijom protiv zaustavljanja radova na “podravskom ipsilonu”. Akcija je organizirana kako bi građani Koprivnice i okolnih naselja svojim potpisom mogli zahtijevati od Vlade RH nastavak daljnjih radova.

Tako smo i danas 8. lipnja (petak) bili među građanima koji su oduševljenjeno podržali našu akciju, te iskazali zadovoljstvo što brinemo o “malom čovjeku”, razočarani ovakvim stanjem u društvu s osjećajem da su ih drugi zaboravili i iznevjerili. Ovakve riječi pohvale i podrške nas obvezuju da budemo i dalje odlučni u provođenju naših programa i ciljeva, pri čemu se držimo naših temeljnih načela – rad-znanje-istina-poštenje-društvena pravednost.

Danas nas je posjetio i kolega saborski zastupnik Zlatko Tušak koji je i ovom prilikom u Koprivnici razgovarao sa građanima i slušao njihove probleme. U ovoj akciji je do sada prikupljeno više od 1000 potpisa građana. Sa potpisivanjem peticije nastavljamo i sutra 9.6.2012. te 11.6.2012. god. kada ćemo zaključiti našu akciju. (SB)

| Broj posjeta: 909 |

Želite li komentirati? Objava: "Više od tisuću potpisa za "podravski ipsilon""

Imate li komentar?