VARAŽDIN Druženje s članovima

U ponedjeljak, 30. prosinca 2013. godine, u prostorijama Hrvatskih laburista – Stranke rada, Ogranak Varaždin, održao je prigodan predblagdanski domjenak i druženje s članovima i prijateljima Stranke.

Okupljenima se tom prilikom obratila predsjednica Ogranka, Jadranka Lukavečki, te se zahvalila svima na predanom radu i trudu, zalaganju, strpljenju, kao i na podršci koju su nam pružali tijekom cijele ove godine, a koju ćemo svakako pamtiti po lokalnim izborima na koje smo po prvi puta izašli samostalno.

Ne smijemo biti nezadovoljni ostvarenim, no uvijek se može više i bolje, a u 2014. godini čekaju nas novi izazovi koje možemo i moramo odraditi još kvalitetnije.

Predsjednik Podružnice Varaždinske županije Hrvatskih laburista – Stranke rada, Siniša Miličić, naglasio je da nam misli u ovim teškim vremenima moraju biti usmjerene na jačanje zajedništva, jedinstvenosti, međusobnog uvažavanja i poštovanja te će nam tada i svi izazovi izgledati lakši.

Potpredsjednik Stranke, Božidar Kolarić, između ostalog napomenuo je da nećemo ni u 2014. imati vremena za opuštanje jer nam neće biti nimalo laka, no u nadi da će biti ipak malo bolja, svima prisutnima zaželio svako dobro u Novoj godini, uz želju da postanemo još snažniji i prepoznatljivi.

U ugodnom raspoloženju nastavljeno je druženje, a okupljeni članovi razmijenili su mišljenja i ideje za nadolazeću 2014. godinu. (BČM)

| Broj posjeta: 304 |

Želite li komentirati? Objava: "VARAŽDIN Druženje s članovima"

Imate li komentar?