Uskršnja akcija u Delnicama

Laburisti su u Delnicama krenuli sa svojim aktivnostima. Vrijeme je Uskrsa, četvrtak kao stvoren za obavljanje priprema za uskršnju gozbu, od jutarnjih sati delnička tržnica prepuna ljudi. Mnogi su bili osupnuti pojavom Hrvatskih laburista na svome štandu – da se jedna politička stranka pojavila, a nisu izbori. No, ubrzo su sve nedoumice otklonjene.

Delnički laburisti nisu žalili vremena ni volje da dan ranije pripreme tristotinjak pisanica ukrašenih logom stranke koje smo danas podijelili našim sugrađanima. Zaželjeli smo svima sretan Uskrs, a ujedno i zahvalili svima onima koji su povjerenje na parlamentarnim izborima dali nama. „Bit ćemo Vaš glas u Saboru, bit ćemo i dalje među Vama, opravdat ćemo Vaše povjerenje jer Vi ste nas doveli tu gdje jesmo. Laburisti to ne zaboravljaju!“ – pisalo je na našem štandu. Pokazali smo da se nećemo pojavljivati samo pred izbore, nego ćemo sa svojim sugrađanima biti i onda kada od njih nećemo tražiti samo glasove. Mnogi su sa simpatijama podržali našu akciju i zaželjeli nam puno uspjeha u radu. Hvala im!

Kako je naš štand bio postavljen u blizini uprave Hrvatskih šuma, nije prošlo nezapaženo da njihovi djelatnici izlaze sa uskršnjim paketima (a usput rečeno govori se i o uskrsnici). Zbog toga su mnogi ljudi našoj akciji dali još veću ocjenu, jer uzeti svoje i darivati druge vrednije je od onoga što se nalazilo u tim paketima. (NP)

| Broj posjeta: 1.086 |

2 komentara u "Uskršnja akcija u Delnicama"

  1. Lijepo je u svakoj prilici družiti se s građanima i tako promovirati našu Stranku, ali nije na odmet napomenuti, kako treba imati mjeru u tome, koliko [b][i]katolicizma[/i][/b] treba i smije biti u [b][i]laburizmu[/i][/b]!

    [rjk]

  2. Cijenim rad Laburista, ali on se svodi nekako na manjinu, što nikako nije dobro. Stoga je potrebno u rad uključiti puno više članova pa i onih koji nisu članovi, a imaju izgrađene stavove i mišljenje slično laburistma. Ubrzo će lokalni izbori i tu se treba posebno zauzimati i eksponirati te stati na stranu potlačenih i siromašnih i to bez ikakvih figa u đepovima. U suprotnome divlji kapitalizam i ne-ljudsko prokletstvo nadvladaće nad narodom koji iz dana u dan postaje sve očajniji i zastrašeniji.(…

Imate li komentar?