U Zagrebu skromno i jednostavno – završno izborno druženje u prvoj izbornoj

Posljednjeg dana u studenom laburisti iz prve izborne jedinice na Trgu Bana Jelačića umjesto skupog performansa sa gomilom zabavljača i poklona koje su građanke i građani već ionako platili iz svog džepa (a koje stranke na proračunu tako srdačno dijele), održali su skromni dvodjelni program. U prvom, prijepodnevnom dijelu građanima su se predstavili kandidati i kandidatkinje iz Zagreba te su Branko Vukšić i Stipe Drmić ukratko i pred kamerama HRT-a predstavili laburiste.

Osim predstavljanja, građani su na već tradicionalnom štandu mogli saznati sve o Planu A putem jednostavnih promotivnih materijala i razgovora s aktivistima naše stranke. Pozornicu koju smo imali na raspolaganju nismo koristili jer smatramo kako nije ni vrijeme ni mjesto za skupe i ratrošne skupove.

U popodnevnom dijelu programa organizirano je druženje uz kuhani grah, koje se zapravo zbog izuzetno teške situacije u državi pretvorilo u vrlo tihu, skromnu i što je više moguće humanu podjelu jela građankama i građanima Zagreba koji nemaju što jesti. U tri popodnevna sata uz pokoju opernu ariju našeg člana Nevena Palečeka – Papagena, koji je ujedno bio i glavni organizator i kuhar, podijeljeno je tristotinjak porcija graha na kojima su nam gladni građani iskreno zahvalili. (IL, foto Damir Pildek)

Red za porciju graha na jelačić placu, 30. studenog 2011. Simbolično, okruženi bankama

| Broj posjeta: 1.505 |

1 komentar u "U Zagrebu skromno i jednostavno – završno izborno druženje u prvoj izbornoj"

  1. komedija :))))))

Imate li komentar?