U Sisku predstavljeni laburisti 6. izborne jedinice

Hrvatski laburisti – Stranka rada u subotu su na sisačkoj tržnici Kontroba tijekom druženja s građanima održali i tiskovnu konferenciju na kojoj su predstavili izborni program stranke, Plan A.

Događaju su nazočili kandidati stranke za hrvatski Sabor iz 6. izborne jedinice pa su se tako građanima i novinarima predstavili prva četiri sa liste, Mladen Novak, Ljiljana Matezović, Romeo Kufner i Ivica Rendulić.

Govoreći o financiranju kampanje koja je skromna i u skladu sa stanjem u državi te komentirajući ankete i odjeke dosadašnjeg rada Hrvatskih laburista – Stranke rada, kandidati su istakli činjenicu (temeljenu na posljednjim anketama)prema kojoj su glasači uvidjeli da postoji i alternativa postojećim politikama.

Iako nas laburiste vole nazivati “trećom političkom opcijom“ mi naglašavamo da su laburisti „prva opcija“ na postojećoj političkoj sceni. Prema izjavljenom, građani su sve bolje upoznati sa radom stranke i ciljevima koje laburisti zastupaju te prepoznaju kako glas za laburiste nije bačen, već je spašen glas i da dosadašnje ankete i iskustva sa terena pokazuju kako će podrška koju će građani pružiti laburistima premašti i njihova očekivanja.

Svjesni činjenice da će biti bitan čimbenik u novom sazivu Sabora, laburisti napominju kako će opravdati povjerenje birača, te kako će zakonima i izmjenama zakona zastupati prava onih koji su im dali glas, a to su u prvom redu svi oni koji žive od svog rada.

Osim u Sisku, mobilne ekipe laburista ovog su vikenda bile u Petrinji, Hrvatskoj Kostajnici te u Glini.

Laburisti nastavljaju sa aktivnostima druženja s građanima pa će i dalje biti prisutni sa svojim štandovima stranke na gradskim tržnicama i u središtima mjesta i gradova. (IM, IR)

| Broj posjeta: 1.545 |

Želite li komentirati? Objava: "U Sisku predstavljeni laburisti 6. izborne jedinice"

Imate li komentar?