U Sisku i Karlovcu o lokalnim izborima

Radni sastanci na temu priprema za lokalne izbore 2013. godine uz zavidni ritam Dragutina Lesara održavaju se diljem Hrvatske, najnoviji su u četvrtak i petak održani u Sisku i Karlovcu. Predstavnici ogranaka i podružnica Hrvatskih laburista s područja Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije imali su prilike iz prve ruke spoznati kakav ih naporan i zahtjevan posao čeka. Naime, kako bi kroz laburistički program promovirali osnovne vrijednosti: rad, istinu, znanje, poštenje i društvenu pravednost, potrebno je zasukati rukave i participirati u lokalnoj vlasti jer vjerujemo da je većini građanki i građana dosta nesposobnih vlasti.

Tako su kao uvod u predstojeću kampanju za lokalne izbore 2013. godine, članovi upoznati s čitavim nizom vrlo korisnih informacija potrebitim za uspješno provođenje kampanje i izbora. Članovi izvršnih odbora sa zanimanjem su pratili izlaganje, upoznavši preciznu terminologiju i princip provođenja izbora, kako lokalnih, tako i onih za zastupnike iz Hrvatske za Europski parlament.

Podsjetimo, ovi su radni sastanci uvod u ciklus edukacijskih radionica koje će laburisti tijekom cijele godine prolaziti, kako bi se što bolje pripremili za lokalne izbore i dokazali kako nisu isti. (IM, Uredništvo)


Sisak


Karlovac

| Broj posjeta: 1.093 |

Želite li komentirati? Objava: "U Sisku i Karlovcu o lokalnim izborima"

Imate li komentar?