U Šibeniku osnovana podružnica Hrvatskih laburista- Stranke rada Šibensko-kninske županije

Dana 21. listopada u Šibeniku je održana Osnivačka skupština i osnovana podružnica Šibensko-kninske županije Hrvatskih laburista-Stranke rada. Na osnivačkoj skupštini izabrani su: za predsjednika Predrag Kuvač, za tajnika Predrag Lončar i za članove izvršnog odbora Ljiljana Gospodnetić, Mario Puljić i Tomislav Periša.

Na osnivačkoj skupštini je kao član Predsjedništva stranke bio g. Branko Vukšić koji je izrazio zadovoljstvo i čestitao izabranima radi spremnosti preuzimanja odgovornosti koja im je povjerena. Vukšić je naglasio da građani Šibensko-kninske županije zaslužuju bolju, transparentniju i odgovorniju lokalnu vlast, a laburisti će pokazati da su spremni nositi se sa svim izazovima.

Predsjednik podružnice, Predrag Kuvač, istaknuo je da podružnicu očekuju veliki izazovi i najavio osnivanje novih ogranaka u gradovima i općinama Šibensko-kninske županije. Podružnicu očekuju i pripreme za lokalne izbore, a građanima poručujemo da će laburisti prezentirati svoj program i ljude koji su spremni odgovorno zastupati interese građana županije koja je bremenita mnogim problemima. Naši prioriteti se znaju, zaštita interesa svih koji žive od svog rada, osobito velikog broja nezaposlenih radi kojih je nužno otvarati nova radna mjesta i pokrenuti institucije lokalne samouprave da odgovorno rade u interesu svojih građana.

Hrvatski laburisti na lokalne izbore idu samostalno jer žele građanima ponuditi svoj program i poštene i sposobne ljude koji će zastupati interese građana i cijele županije.

Predrag Kuvač
Predsjednik podružnice Šibensko-kninske županije

| Broj posjeta: 1.181 |

1 komentar u "U Šibeniku osnovana podružnica Hrvatskih laburista- Stranke rada Šibensko-kninske županije"

  1. Od srca čestitamo i uspješan rad želimo dragi laburisti, prvi naši susjedi!

    Ogranak Trogir
    SD Županija

Imate li komentar?