U Ludbregu provedena akcija ”Dijagnoza”

Ludbreški su Laburisti u subotu 6. travnja na Trgu Svetog Trojstva u Ludbregu održali akciju simptomatičnog naziva “Dijagnoza”

“Dijagnozom“ smo željeli pružiti priliku svim zainteresiranim sugrađanima da na predloženom obrascu napišu tegobe koje su im donijele sve dosadašnje političke opcije u gradu Ludbregu. Laburisti smatraju kako građani mogu i znaju sami sebi odrediti najbolju “terapiju” – predlagati rješenja, iznositi svoja mišljenja i aktivno sudjelovati u osmišljavanju političkog programa.

Građani su pokazali veliki interes za našu akciju te je podijeljeno nekoliko stotina obrazaca koji vizualno nalikuju liječničkoj povijesti bolesti. Naši su se sugrađani družili i razgovarali s kandidatima za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika grada Ludbrega, Zlatkom Draškovićem i Anom Katanom, jedinom Ludbrežankom kandidatkinjom za zastupnicu u Europskom parlamentu, mr. sc. Marijom Schubert, kao i s predsjednikom Podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada Varaždinske županije, ujedno i kandidatom za župana, Sinišom Miličićem, te kandidatima za zamjenika i zamjenicu župana, Davorom Golubom i Ivanom Pomahač, također Ludbrežankom.

Stranka smo koja na konkretan način promovira i provodi neposrednu demokraciju, što potvrđujemo i činjenicom kako će građanke i građani ispunjene obrasce moći uručiti osobno predsjedniku Hrvatskih laburista – Stranke rada, Dragutinu Lesaru.

Dragutin Lesar posjetit će Ludbreg u petak, 12. travnja 2013. godine te će tom prigodom biti organizirano druženje s građanima na Trgu Svetog Trojstva. O točnom ćete vremenu biti obaviješteni uskoro.

Izvor: http://varazdinska.laburisti.com/ogranak-ludbreg-provedena-akcija-dijagnoza/

| Broj posjeta: 765 |

Želite li komentirati? Objava: "U Ludbregu provedena akcija ”Dijagnoza”"

Imate li komentar?