U Đakovu i Belišću obilježen dan planeta Zemlje

Hrvatski laburisti iza Đakova 21. su travnja obilježili svjetski dan planeta Zemlje podjelivši 1600 sadnica mačuhica svojim sugrađanima. Mačuhice je donirao naš član Nikola Lelas kojemu se ovom prilikom zahvaljujemo na velikodušnoj donaciji. Građani Đakova su bili ugodno iznenađeni ovom gestom, te su rekli da su se to i nadali od nas jer ih ne prestajemo ugodno iznenađivati kako na državnoj tako, i na lokalnoj razini, i naravno poželjeli nam mnogo sreće u budućem radu.

U akciji su sudjelovali: Hinko Verhas, predsjednik ogranka; Matija Namjesnik, tajnik ogranka; Andrijana Štroliga, članica izvršnog odbora, te članovi ogranka Drago Čizmar, Jozo Ivaković, Branko Bučanović.

Također, i članovi ogranka Belišće su na tržnici izvršili akciju podjele cvijeća darovanog od Nikole Lelasa, člana ogranka Đakovo. Za sve vrijeme boravka za štandom članovi ogranka su zaprimali hvale vrijednu akciju kao i pohvale na pristup građanima kako po pitanju akcije tako i informiranosti o radu kako stranke tako i ogranka. (AŽ, VP)

| Broj posjeta: 1.273 |

Želite li komentirati? Objava: "U Đakovu i Belišću obilježen dan planeta Zemlje"

Imate li komentar?