Trogirska anketa

Hrvatski laburisti – Stranka rada, ogranak Trogir proveli su anketiranje građana, u subotu 16. 4. 2011. Druženje s građanima bilo je uspješno i učinkovito. Pridobili smo nove simpatizere, a i potencijalne članove. Dijelili smo čokoladna jaja i ugodno ćaskali sa sugrađanima.

Anketne listiće sastavila je Anica Bodrožić koja je sudjelovala u akciji zajedno sa Linom Bujas, Anđelkom Gojević i Mirkom Žiškom. Anketirano je 42 građana. Evo rezultata:

1. Jeste li zadovoljni kako sadašnja vlast upravlja Gradom?

Da – 0, djelomično – 13, ne – 29.

2. Što bi, po Vašem mišljenju, trebalo prvo uraditi u Trogiru?

Raspustiti Gradsko vijeće – 18, očistiti Grad – 10, izgraditi novi most – 3, poraditi na međuljudskim odnosima, urediti obalu s čiovske strane mosta, završiti radove na prometnici, zabraniti parkiranje iza katedrale, urediti igralište za djecu.

3. Jeste li čuli za Hrvatske laburiste – Stranku rada i Dragutina Lesara? Znate li da u Vašem gradu postoji ogranak te stranke?

Da- 40, ne – 2.

4. Mislite li da je došlo vrijeme za nove stranke i političare koji će svoj posao raditi pošteno, zajedno s građanima i u stalnom kontaktu s njima?

Da – 39, ne – 3.

5. Ako ste nezadovoljni strankom kojoj ste dali glas na prošlim izborima, jeste li spremni glasati za druge? Ako je odgovor DA napišite za koju.

23 nije odgovorilo, 16 za laburiste, 1 za SDP, 2 ne znam.

Zahvaljujemo našim sugrađanima na podršci.

Lina Bujas
Predsjednica ogranka Trogir

| Broj posjeta: 1.504 |

Želite li komentirati? Objava: "Trogirska anketa"

Imate li komentar?