Trogirani u predizbornoj akciji, građani sve zainteresiraniji za naš rad

Trogirski laburisti su 19. studenog u prijepodnevnim satima ispred Sjevernih gradskih vrata dijelili građanima plakat s ‘Planom A’, kao i slatke mandarine, donaciju našeg člana Tonija. Roko i Mirko su s ‘Planom A’ prošetali do tržnice i Rive jer je tamo najživlje u to vrijeme. Miro, Šeboj, Josip, Marko, Anica su razgovarali s građanima na štandu.

Za to vrijeme je ‘putujući plakat’, kombi oblijepljen promidžbenim plakatima i opremljen razglasom, kružio oko Okruga, Slatina, Arbanije. Teo i Božidar su to dobro odradili.

Odaziv građana je kao i kod drugih naših akcija bio vrlo dobar, govorili su nam o svojim životnim problemima: neimaštini, nezaposlenosti mladih, nebrizi nadležnih službi.

Zanimljivo je da su nam prilazile žene od 50-60 godina iz okolnih sela, žalile se na siromaštvo, na to da im djeca ne mogu naći posao, pitale kako pronaći našu listu kad budu izašle na izbore.

Bile su ozbiljne, istinski zabrinute.

O ‘Planu A’, našem programu s posebnim naglaskom na društvenu pravednost i socijalnu državu, na trogirskom radiju je govorila predsjednica ogranka, Anica Bodrožić.

Čini se da ugled laburista u Trogiru sve više raste i da nam građani vjeruju! (AB)

| Broj posjeta: 1.199 |

Želite li komentirati? Objava: "Trogirani u predizbornoj akciji, građani sve zainteresiraniji za naš rad"

Imate li komentar?