Tišnjanski laburisti reagirali na prodaju zemljišta u Jazini

Hrvatski laburisti – Stranka rada kao inicijatori sastanka vijećnika i MO Tisno te kao dio oporbenih vijećnika koji su napustili sjednicu tamošnjeg Općinskog vijeća priopćenjem su se oglasili oko, ovih dana aktualne teme, prodaje zemljišta u Jazini u Tisnom.

Hrvatski laburisti – Stranka rada ne protive se razvoju općine niti na bilo koji način pokušavamo opstruirati napredak, ali zadnja sjednica vijeća prelila je čašu strpljenja zbog netransparentnog i bahatog vođenja općine i općinskog proračuna, poručuju laburisti.

Mišljenja smo da modalitet prodaje i prezentacija istog vijećnicima ide na štetu lokalnog stanovništva i služi isključivo krpanju općinskog proračuna koji je došao do kritične granice zaduženja. Zahvaljujući modelu uhljebljenja pojedini vijećnici čak i protiv svoje volje podržali su ovaj model prodaje turističke zone Jazina-Prisliga iako su na prijašnjim sastancima MO i općinskih vijećnika iz Tisnog izražavali dijametralno suprotno mišljenje. Poznavajući Ivana Klarina, i znajući na koji način vodi ovu općinu, a posebno uzevši u u obzir iznimno veliku brzinu prodaje kao i ovlasti koje je sam sebi dao, vjerujemo da mu interesi mještana Tisnog nisu na prvom mjestu – kaže Ante Marača, predsjednik tišnjanskih laburista te dodaje kako je na ovu temu potreban referendum Tišnjana da se čuje i njihovo mišljenje o svemu.

Izvor: http://sibenskiportal.hr/2014/07/02/i-tisnjanski-laburisti-reagirali-na-prodaju-zemljista-u-jazini/

| Broj posjeta: 568 |

Želite li komentirati? Objava: "Tišnjanski laburisti reagirali na prodaju zemljišta u Jazini"

Imate li komentar?