Tea Vdović nova predsjednica Ogranka Pregrada

Na Izvanrednoj izbornoj skupštini Hrvatskih laburista – Stranke rada, Ogranka Pregrada, održanoj 8. studenog 2014., za predsjednicu ogranka jednoglasno je izabrana Tea Vdović.

Tea Vdović članica je Skupštine Krapinsko – zagorske županije. Zvanjem magistrica psihologije, aktivna je u više udruga koje se bave pružanjem psiho-socijalno-pedagoške te rehabilitacijsko-edukacijske pomoći djeci i mladima. “Laburisti naše županije, pa tako i Pregrade, vodit će i dalje socijalno osjetljivu politiku, ali i politiku koja prihvaća reforme ako imaju za cilj razvoj, gospodarski rast i zapošljavanje. Pregrada svojim položajem, tradicijom obrtništva i poduzetništva, turističkim vrijednostima, predstavlja butik dobrih proizvoda naše županije”, istakla je Vdović.

Tea VdovićSkupštini je prisustvovao predsjednik podružnice Hrvatskih laburista Krapinsko – zagorske županije i potpredsjednik Županijske skupštine Tomislav Končevski pozdravio je novu predsjednicu, istaknuvši da je ponosan što Laburisti vjeruju u mlade i sposobne ljude poput Tee Vdović. “Sada sam još uvjereniji da će Laburisti prebroditi krizu koja je nastupila nakon ostavke Dragutina Lesara. Laburisti su jedina stranka koja autentično zastupa interese ljudi koji žive od svoga rada. Drugi razumiju i zastupaju neke druge skupine, a mi jedini brinemo za radnika”, naglasio je Končevski.

| Broj posjeta: 1.266 |

Želite li komentirati? Objava: "Tea Vdović nova predsjednica Ogranka Pregrada"

Imate li komentar?