Sve najbolje iz Međimurja

Hrvatski laburisti međimurske podružnice danas su se u Čakovcu “kod vure” družili sa svojim sugrađanima. Uz jedinstvene kalendare i fino kuhano vino (VELIKO HVALA Milanu Jaklinu), druženje je proteklo u odličnoj atmosferi.

Uz čašicu kuhanog vina, pala je i čašica razgovora uz pohvale i čestitke što smo i dalje jedini na strani građana i radnika, i što smo ostali dosljedni sebi. Ne kupimo političke bodove na raznim “iskakanjima iz paštete”, već svojim akcijama i druženju sa građanima.

Pa, možemo samo poručiti da ćemo i dalje voziti tim putem i nećemo skretati niti u koalicije, niti ćemo zaboraviti naša obećanja i naš program. Za dosadašnju podršku zahvaljujemo, a i ostale neodlučne i nevjerne ćemo uvjeriti da smo jedina politička opcija dostojna glasova svojih građana. I na kraju, iako sa kreditima, neisplatama plaća i ovrhama, uz prijetnje da će biti još gore, šaljemo najiskrenije i najsrdačnije čestitke svima. Čestit Božić i sretna Nova godina. Nek nam je 2013. bolja svima, a ne samo njima. (Rajko Bulat)

Izvor: http://medjimurska.laburisti.com/modules/news/article.php?storyid=288

| Broj posjeta: 470 |

Želite li komentirati? Objava: "Sve najbolje iz Međimurja"

Imate li komentar?