Sve dalje, sve sigurnije

Posljednja dva utorka 11. i 18. listopada 2011. ogranak Hrvatskih laburista-Stranke rada Delnice, boravio je među svojim Goranima. Prvo smo bili u Gradu Vrbovsko, a zatim u Ravnoj Gori. Naša akcija „Laburisti po Gorskom kotaru“ nadopunjena „Donatorskom kampanjom“ polučuje rezultate. Ne toliko po broju prodanih ciglica i dionica, već po uvjerenju da ono što radimo – radimo dobro. Velik je broj zadovoljnih ljudi razgovarajući s nama izrazio pohvale što je jedna nova, mlada stranka predvođena Dragutinom Lesarom došla i među njih. Pričali su nam osvojim problemima, problemima svojih bližnjih i svi su uvjerenja da treba doći netko drugi, netko novi tko će ih znati riješiti.

Novih simpatizera ne nedostaje, ima tu i novih pristupnica, a nadamo se i budućih povjerenika. Svi pitaju gdje je gospodin Lesar da ga i mi upoznamo. Obećali smo – drugom prilikom sigurno.

Razgovor s ljudima, lijepe želje, podrška onom što promoviramo daje nam snage i volje da nastupajući dalje koračamo sve sigurnije. Pravednost, poštenje, rad, istinu i znanje Gorani velikodušno podržavaju. (NP)

| Broj posjeta: 1.109 |

Želite li komentirati? Objava: "Sve dalje, sve sigurnije"

Imate li komentar?