Stručna edukacija u Vinici

U nizu stručnih edukacija koje laburisti provode za svoje članove na nivou cijele države, ista je održana i za članove podružnica Varaždinske te Krapinsko-zagorske županije. Cjelodnevna edukacija održana je 19. svibnja 2012. u prostorijama Općine Vinica, prekrasnom mjestu nedaleko od Varaždina, najviše poznatom po hortikulturnom spomeniku Opeka – Vinica.

Prije samog početka, dobrodošlicu prisutnima izrazili su Andrija Mikac, predsjednik ogranka Hrvatskih laburista-Stranke rada Općine Vinica, te načelnik Općine Vinica g. Kostanjevac.

U izuzetno ugodnoj radnoj atmosferi 30-ak članova moglo se upoznati sa terminima, zakonima, načinom rada i financiranja jedinica lokalne i regionalne samouprave. Uz odlična pitanja polaznika i još boljih odgovora stručnih predavača, polaznici edukacije na samom su kraju imali priliku odraditi i javni nastup, uz podosta provokativnih pitanja “nas novinara”.

Zahvaljujemo se svim polaznicima koji su pokazali zavidna znanja na vezanu temu, a posebno pozdravljamo odlične i stručne predavače, te se nadamo što skorijem susretu. (Davor Golub)

| Broj posjeta: 1.427 |

Želite li komentirati? Objava: "Stručna edukacija u Vinici"

Imate li komentar?