Sram nas bilo, gradonačelnik Vinković dobro nas je "oprao", samo je zaboravio reći: ne dirajte mi fotelju!

Ako ne vidimo ono što se jedino “zdravim” HDSSB-ovim okom vidi, građani će nas sigurno kazniti na idućim izborima, a gradonačelnik može mirno spavati

Ponukani reakcijama gradonačelnika Zorana Vinkovića i predsjedništva HDSSB–a na kritike laburista, želimo našem vrlom gradonačelniku i njegovoj stranci uputiti riječi iskrenog žaljenja. Nismo mislili u svojoj naivnosti da ćemo tako uzdrmati Vašu sigurnost u fotelje koje su Vam toliko prirasle srcu i stražnjici, da ste se udostojili čak dva dana baviti samo nama, skupinom probuđenih političara i karijerista, kako ste nas sami nazvali. Žao nam je, jer ste ta dva dana mogli uložiti u još poneki od silnih projekata koje navodite u svom obraćanju nama početnicima. Žao nam je i stoga što u svojoj naivnosti nismo u stanju vidjeti i prepoznati te silne projekte kojima se hvalite, a koji su doveli do toga da svi mi građani Đakova živimo u obilju i blagostanju, samo nam to još nitko nije rekao. Što ćete, nezahvalna raja.

Priznajemo da nikad nećemo nadoknaditi političko obrazovanje koje ste Vi stekli marljivo pohađajući političku školu u Kumrovcu. Nismo mi te vrste, dobro ste to zaključili. Tako hendikepirani sigurno nismo podobni govoriti o Vašim nevidljivim uspjesima, ali u demokraciji se ionako ne treba bojati “tek probuđenih” političara a pogotovu ne žena među njima. Građani će prepoznati ono što mi ne vidimo ili ni oni ne vide dobro pa ćete ih zamijeniti onima koji vide!? Kao što ste mjenjali partiju za stranku.

Kažete kako smo se probudili iz zimskog sna pred izbore. Omakla Vam se pogreška, mi već dugo ne spavamo mirno, a jedina novost je da nećete niti Vi. Treba Vas brinuti da sve više građana nije spremno slušati laži i obmane i gledati kako naša djeca odlaze bez nade da će se ikada vratiti u svoj grad.

Ako ne vidimo ono što se jedino zdravim HDSSB-ovim okom vidi, građani će nas sigurno kazniti na idućim izborima, a gradonačelnik može mirno spavati.

Hrvatski Laburisti – Stranka rada Ogranak Đakovo
Predsjednik ogranka
Nikola Lelas

| Broj posjeta: 733 |

1 komentar u "Sram nas bilo, gradonačelnik Vinković dobro nas je "oprao", samo je zaboravio reći: ne dirajte mi fotelju!"

  1. Iznimno kvalitetan tekst koji potpisuje gosp. Lelas samo je dokaz da nas se sa pravom boje ovi na vlasti po cijeloj državi.A kad iduće godine u Đakovu Laburisti pobjede onda imajte milosti pa Vinkoviću dajte da službenu fotelju odnese kući ak ju tak voli. Nešto kao spomen za vremena kad nije radio ništ. Još jednom čestitke na tekstu jer osobno volim takav stil pisanja.

    Božidar Kolarić

Imate li komentar?