SPLIT Izabrano novo vodstvo ogranka

Dana 10. listopada 2013., u gradskom kotaru Spinut, na izvanrednoj sjednici Skupštine Hrvatskih laburista – Stranke rada, ogranka Split – izabrano je novo vodstvo.

Izbori su, nakon provedene procedure kandidiranja, izvršeni tajnim glasovanjem. Skupštini je prisustvovalo 38 članova koji su birali nove članove izvršnog odbora, novog tajnika te novog predsjednika Ogranka.

Za predsjednika Ogranka kandidirala su se ukupno 4 kandidata, a izabran je Lukica Bucat.

Za tajnika Ogranka kandidirala su se ukupno 3 kandidata, a izabran je Edin Nurkić.

Za članove Izvršnog odbora kandidiralo se ukupno 12 kandidata, a izabrani su: Marita Brčić Kuljiš, Neven Franić, Deana Januzović, Mira Morović, Ankica Pervan, Tonći Srdelić i Ana Terze.

Sjednici je prisustvovao i Jurica Marković, povjerenik za Splitsko-dalmatinsku županiju koji je čestitao novoizabranom vodstvu te im poželio puno uspjeha u radu.

| Broj posjeta: 1.428 |

Želite li komentirati? Objava: "SPLIT Izabrano novo vodstvo ogranka"

Imate li komentar?

Split: Izabrano novo vodstvo ogranka

Novi predsjednik splitskog ogranka Hrvatskih laburista je poznati glumac i bivši intendant HNK Split Milan Štrljić. On je izabran na izvanrednoj skupštini u subotu poslije podne 5. siječnja. Na skupštini je za tajnicu izabrana profesorica politologije Filozofskog fakulteta u Splitu Marita Brčić Kuljiš.

(više…)

| Broj posjeta: 1.332 |

2 komentara u "Split: Izabrano novo vodstvo ogranka"

  1. Kolegice i kolege !
    Pozdravljam izbor novog vodstva i od srca Vam želim puno uspjeha u radu. Split je doista prevažan grad u našoj domovini i tamo Laburisti moraju imati utjecaj u strateškim odlukama. Uvjeren sam da su se ovim izborima u Splitu stvorili i svi uvjeti za jačanje naše stranke na području cijele Dalmacije.
    Još jednom Vam želim puno uspjeha i lažu oni koji govore da mi iz sjevernih krajeva ne volimo Splićane. Volimo Splićane a naročito Splićanke.
    potpredsjednik stranke Božidar Kolarić

  2. prepoznatljivo ime, no puno važnije je da li će ovo oživjeti potencijal splitskog ogranka koji postoji ali je dvije godine bio sustavno gušen od prethodnog vodstva. sada je biti ili ne biti. Ogranak teško da bi preživio jođe jednu sličnu situaciju bilo bi to neozbiljno. Sada je na ogranku da pokaže šta zna.

Imate li komentar?