Sačekuša za Jadranku K.?

U Bjelovarskom listu od 12. rujna 2011. izašao je vrlo zanimljiv tekst novinara Gorana Gazdeka koji govori o neobično brzoj i iznenadnoj promjeni protokola Premijerkinoga posjeta Daruvaru i Končanici.

Naime, kako navodi spomenuti novinar, Jadranka Kosor trebala je u jutarnjim satima posjetiti Daruvar, a zatim Končanicu.

Mi, Laburisti iz Daruvara i Đulovca, odlučili smo upozoriti Premijerku na stanje u Daruvaru i na neprimjerenost bezbrojnih i banalnih otvaranja svega i svačega i polaganje temeljaca za sve i svašta.

U kasnim poslijepodnevnim satima, dan prije posjeta, protokol se mijenja. Gospođa Kosor ne dolazi u Daruvar! Posjetit će samo Končanicu!

Novinar Gazdek u svome tekstu navodiMožda se Premijerka uplašila da ne prođe kao dan ranije u Vukovaru kad se gradonačelnik Sabo (SDP) nije pojavio na ceremoniji obilježavanja početka radova na zatvorenom plivalištu jer ne želi biti dio HDZ-ove kampanje. (…)

A možda je do protokola stigla vijest da joj Hrvatski laburisti iz Daruvara i Đulovca pripremaju sačekušu transparentima («Otvorite nam prugu umjesto voćnjaka», «Otvorite frižider radnika Dalita») pa nije htjela neugodnosti jer središtem grada, budući da je promet zabranjen, ne može projuriti u blindiranom vozilu

Zbog čega je protokol promijenjen, vjerojatno nikada nećemo saznati.

No, jedno je sigurno, Premijerka nije došla u Daruvar.

(Iako i ovdje žive hrvatski građani.)

Kupit ćemo Jadranki K. broš za hrabrost!

— Vladan Ivković

| Broj posjeta: 974 |

1 komentar u "Sačekuša za Jadranku K.?"

  1. Svaka čast!
    Direktna akcija u punom sjaju 😀

    [rjk]

Imate li komentar?