Robert Greblički uspješno završio i treću godinu na čelu Općine

U subotu 14. svibnja 2016. u Velikom Trgovišću održana je središnja proslava Dana Općine

U Domu kulture u Velikom Trgovišću održana je svečana sjednica povodom Dana općine. Govoreći o aktivnostima u Velikom Trgovišču u zadnjih godinu dana, načelnik općine Robert Greblički, koji je ujedno i potpredsjednik Laburista, istaknuo je radove na komunalnoj infrastrukturi i proširenju dječjeg vrtića. U planovima za naredno razdoblje načelnik Greblički je naglasio radove na proširenju vodoopskrbe, daljni razvoj gospodarske zone, te novu sportsku dvoranu u Dubrovčanu.

>> Galerija fotografija

Čestitke domaćinima uputili su u ime susjednih gradova i općina zamjenica gradonačelnika Zlatara Jasenka Auguštan Pentek, izaslanica gradonačelnika Zagreba Suzana Prgin, pomoćnica ministra turizma Martina Jantol, saborski zastupnik i predsjednik Hrvatskih laburista Tomislav Končevski, župan Krapinsko-zagorski Željko Kolar i izaslanik predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović, Mato Granić.

Ovom prilikom podijeljena su priznanja zaslužnim pojedincima, gospodarstvenicima i udrugama. Nakon svečane sjednice, proslava se nastavila zabavno sportskim sadržajima na prostoru sportskog centra Veliko Trgovišće. Program proslave završio je 15. svibnja, sa kazališnom predstavom „Zagorske šopingoholičarke„ u izvedbi Amaterskog dramskog kazališta Sveti Križ Začretje u Domu kulture Trgovišće. (Općina Veliko Trgovišće, IL)

| Broj posjeta: 617 |

Želite li komentirati? Objava: "Robert Greblički uspješno završio i treću godinu na čelu Općine"

Imate li komentar?