RIJEKA Pokrenuli raspravu o Zakonu o osobnom bankrotu

Riječki ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada, u suradnji s podružnicom Primorsko-goranske županije, inicirao je pokretanje rasprave o Nacrtu prijedloga Zakona o stečaju potrošača. Ovaj prijedlog zakona u javnosti je poznatiji pod nazivom Zakon o osobnom bankrotu, a u periodu od 24. lipnja do 24. srpnja 2014. o njemu se provodi javna rasprava.

Tim povodom riječki laburisti organizirali su okrugli stol na kojem su o prijedlogu zakona raspravljali sa saborskim zastupnicima, pravnicima i zainteresiranim građanima. Na okruglom stolu zaključeno je da ovakav prijedlog zakona nije u najboljem interesu onih zbog kojih je i napisan te će stoga Hrvatski laburisti po okončanju svih rasprava, uvažavajući stav struke i zainteresiranih strana, oblikovati vlastite prijedloge za poboljšanje konačnog oblika ovog zakona.

Okrugli stol održan ovog četvrtka tek je prva u nizu aktivnosti koje će riječki laburisti poduzeti u pripremi oblikovanja boljeg prijedloga Zakona o stečaju potrošača. U najavi su individualni sastanci s predstavnicima relevantnih udruga kao i razgovor sa zainteresiranim građanima, a ovisno o interesu, prije donošenja konačnog zaključka održat će se još jedan okrugli stol. Ovim putem pozivamo sve građane koji žele sudjelovati u oblikovanju boljeg prijedloga zakona da nas kontaktiraju putem maila (primorsko.goranska@laburisti.com), facebooka (https://www.facebook.com/laburisti.pgz) ili osobno u našim prostorijama u Ciottinoj 19 u Rijeci.

Izvor: http://pgz.laburisti.com/rijecki-laburisti-pokrenuli-raspravu-o-zakonu-o-osobnom-bankrotu/

| Broj posjeta: 665 |

Želite li komentirati? Objava: "RIJEKA Pokrenuli raspravu o Zakonu o osobnom bankrotu"

Imate li komentar?