Reorganiziran ogranak Sisak

U četvrtak 15. studenog u Sisku je izabrano novo staro vodstvo sisačkog ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada. Na Izvanrednoj izbornoj skupštini većinom glasova izabrani su dosadašnji, predsjednik Ivica Rendulić i tajnik Ivan Mlinarić. Nakon toga glasovano je za razrješenje Izvršnog odbora te je isti većinom glasova razriješen.

Razrješenjem Izvršnog odbora pristupilo se izboru sedam članova novog Izvršnog odbora te su izabrani: Ratko Bjelčić, Alen Brletić, Dalibor Drinčić, Aida Marenković, Darko Simić, Igor Smolčić i Milica Vujić.

Izvanredna izborna skupština održana je u Zgradi političkih stranaka u Sisku. Prisustvovalo je 100-tinjak laburista, 88 članova ogranka s pravom glasa te gosti iz ogranaka Sisačko-moslavačke podružnice, kao i saborski zastupnici Mladen Novak i Nikola Vuljanić, koji je održao prigodni uvodni govor.

| Broj posjeta: 1.286 |

2 komentara u "Reorganiziran ogranak Sisak"

  1. Moram reći da na skupštini nismo bili Nladen Novak i ja. Zaista sam održao kraći govor prije skupštine i lijepo zamolio ogranak da ne rade podjele, da “stave glave akupa” i porade na izborima, a ne da izvanrednom skupštinom rješavaju nagomilane netrepeljivosti. Nisu me poslušali. Njihovo pravo. Mladen Novak i ja otišli smo prije početka skupštine.

    Nikola Vuljanić

  2. ISPRIKA kolegama Vuljaniću i Novaku zbog neprofesionalnog kontekstualiziranja istih u izvještaju sa Izvanredne skupštine ogranka Sisak.Nespretnost se dogodila iz želje da u kratkom izvještaju budu spomenuti i naši zastupnici u Saboru- koji su bili među nama,bez imalo intencije manipuliranja njihovim imenima.Uza sve što organiziranje Izvanredne skupštine zahtijeva ovaj detalj u izvješću mi je promakao i prihvaćam svu odgovornost za isti a kolegi Vuljaniću se još jednom iskreno ispričavam.

    Ivica Rendulić

Imate li komentar?