Rajković novi šef Laburista Zagreba, najavio reorganizaciju iz temelja i borbu za Zagreb da se nema sramit kaj!

Zagrebački Laburisti na izbornoj su Skupštini održanoj 6. listopada jednoglasno za šefa Podružnice birali četrdeset i trogodišnjeg zagrepčanina Tomislava Rajkovića. U vrlo skromnoj i pozitivnoj atmosferi uz nazočnost predsjednice Laburista Nansi Tireli i članove Predsjedništva, Rajković je najavio izgradnju podružnice od temelja, istaknuvši kako je u proteklih pet godina unutarstranačkih izazova i turbulencija došlo vrijeme da se programska načela Laburista temeljena na kvaliteti pojedinaca i timskom radu na pravi način predstave građankama i građanima grada Zagreba.

Programsko djelovanje zagrebačkih Laburista u čijem su prioritetu radna i socijalna politika, provodit će se kroz mjesne odbore i vijeća gradskih četvrti te nakon skorih lokalnih izbora i kroz skupštinu Grada Zagreba. “Ovo su uzbudljiva, dinamična i izazovna vremena koja traže odlučne, iskrene, poštene i odgovorne zastupnike građana koji će znati izgraditi bolji Zagreb, Zagreb da se nema sramit kaj” istaknuo je Rajković.

Pred Rajkovićem i zagrebačkim je Laburistima podizanje novih ogranaka (formirani po Gradskim četvrtima), izrada prepoznatljivog programa i formiranje radnih timova jer će nakon osvajanja vlasti na Parlamentarnim izborima u koaliciji Hrvatska raste zagrebački Laburisti krenuti u kampanju za lokalne izbore koji se održavaju u svibnju 2017. godine s ciljem osvajanja mandata u Skupštini iz koje će sudjelovati u kreiranju boljeg života građanki i građana grada Zagreba.

| Broj posjeta: 303 |

Želite li komentirati? Objava: "Rajković novi šef Laburista Zagreba, najavio reorganizaciju iz temelja i borbu za Zagreb da se nema sramit kaj!"

Imate li komentar?