Radni sastanak u Zadru (video)

„Akontacija“ što su nam je građani dali birajući nas na parlamentarnim izborima tek mora doživjeti potvrdu na lokalnim izborima“ – tim je riječima danas u Zadru svoj „radni sastanak“ s članovima Izvršnog odbora ovdašnjeg ogranka, Nacionalnog vijeća i povjerenicima za osnivanje novih ogranaka započeo predsjednik Hrvatskih laburista – stranke rada, Dragutin Lesar.

Bio je to, zapravo nastavak niza njegovih predavanja što ih održava u svim stranačkim podružnicama, ili ograncima u cilju poduke članstva kako bi ono što spremnije i kvalitetnije izašlo na predstojeće biranje u svojim sredinama od mjesnih zajednica i općina do gradskih vijeća i županijskih skupština, odnosno načelnika, gradonačelnika i župana te njihovih zamjenika.

Iako nam se tema čini poznatom, Lesarevo predavanje i aktivno sudjelovanje nazočnih na njemu otkrilo je sasvim drugo stanje. Površnog znanja ima, ali kako je ustvrdio predsjednik Laburista, za kvalitetan izlazak na izbore, a samo takav ova stranka sebi smije dopustiti, potrebni su preciznost i jasnoća, kako u poimanju unutar stranke tako i u prezentaciji prema građanima.

Na susretu u Zadru definirani su i zadaci oko što skorijeg osnivanja novih ogranaka u ovoj županiji. Tako se do kraja lipnja očekuje njihovo formiranje u Biogradu na moru, Obrovcu i na otoku Ugljanu, odnosno općini Preko. Nakon toga slijedi osnivanje županijske podružnice. Sve to kao priprema za lokalne izbore za koje je promidžbena kampanja Laburista, kao i u cijeloj Hrvatskoj, započela danas akcijom „PITAJTE VLADU – ZASTUPNIČKO PITANJE“ i anketom među građanima o tome koliko poznaju ovu stranku, kako je ocjenjuju i u kolikoj mjeri bi joj htjeli pokloniti povjerenje.

— Drago Čulina

| Broj posjeta: 1.229 |

Želite li komentirati? Objava: "Radni sastanak u Zadru (video)"

Imate li komentar?